• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

MF serije 30xx

• Temu pokrenuo lovrenčić
  • Datum prvog posta

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
Re: MF 3080

marko hurliman me trazio slika kabine,a vidim sad da je i tx trazio slike..

u kabini su svi mf-i serije 30 vise manje isti. razlika je eventualno u mjenjacu, nejdu jednakim redom tipke za prednju vucu, speru i power,te starija godista nemaju na kontrolnoj ploci lampice za brze-spore vec ih imaju kraj mjenjaca. ima jos nekih razlika, npr. kompjuter na onom stupu iznad ehr-a kojeg ja ni nemam. ali kao sto sam rekao,u osnovi su vise manje isti. barem ovi u kojima sam do sada ima priliku sjediti..

ovo su slike kabina mf-a 3050.

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386

tako negdje. isao sam iza njega sa nivom a traktor je vukao oko 5m drva i brzina je bila nesto malo manje od 40. sad koliko je to tocno..

josip123

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2009
Poruka
1,334

DF&Torpedo kaže:
Ako je uvezen iz Francuske, maximalna brzina mu je 30 km/h.
ne mora biti pravilo da traktori iz francuske idu 30km/h,ima ih koji idu i brže.po mojim saznanjima u francuskoj su veće trošarine za traktore preko 30km/h,a to dokazuju renault-i serije 54(oni idu oko 40km/h),a i ja sam kupio fiat-a koji ide nešto manje od 40km/h.

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,136

kikic MF kaže:
[quote="lovrenčić":dgva3882][quote="lovrenčić":dgva3882]e majstore to ti je otišao indikator pritiska ulja to je isto i kod mene bilo probaj stavit novi i vidjet češ da je problem rješen ne mora biti orginalan od njega on ti stoji oko 700 kuna kupi prekidač za kocnice hidraulični od golfa jedinice za dvadeset kuna potpuno je isti nalazi ti se s desne strane na sredini traktora iza stepenica ide na njega dvije žice s stopicama
budem probao to je ono ispod mjenjača na getribi za brzre spore brzine jel tako ako se ne varam?[/quote:dgva3882]
da sdesne strane na kučištu mjenjaču pored neki cijevi za hidrauliku ili šta je to probaj ga prvo odpojit pa češ vidjeti dal stalno svjetli a kad ti se to desi možeš za silu i te dvije žice direkno spojit pa če njegov modul mislit da ima pritiska ali kad ga ugasiš moraš ih odpojit jer če mislit da je pumpa u radu[/quote:dgva3882]

sad bas citam ovo i rekao bih da nije pametno staviti taj inikator od golfa jer tlak na golfu od kocnica neznam koliki je ali na traktoru je 18 barni prekidac tako da ako on negasi lampicu vjerojatno je problem u filteru ili losem ulju.

kikic MF

Aktivni član
Tu od
6 Srp 2008
Poruka
1,293

ne greška nije niti blizu tu bila nego je miš ili štakor pregrizao žicu i normalno da je svjetlila žicu je elktričar zamjenio novom i sve izolirali i radilo je al za slučaj sam stavil original mf-ov prekidač koštal me u luki kod oro internantional-a 280 kuna +pdv pa mi se nije dalo zaezat s starim i stavio novog i sve pet da ga ne ureknem od onda sve radi i napravio blizu 500h bez greške da pokucam u drvo

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,136

280 kn ?
Jeb ja sam zvao i meni je rekao 600kn u oro internacionalu...
Kad si ga kupio?

kikic MF

Aktivni član
Tu od
6 Srp 2008
Poruka
1,293

u još u jesen to je onaj prekidač kaj ide dolje kaj se ušerafi gje je mjenjač od brzina on budi brze spore brzine odnosno zec kornjača idu ti dvije žice taj sam ja kupio. a jedno vrijeme sam na direkt žicu po žici dodirnuop i prebacio mi je

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,136

ah na taj mislis.....
ja sam procitao gore u postovima da je rjes o prekidacu za gasenje od tlaka ulja od hidraulike.
my bed

kikic MF

Aktivni član
Tu od
6 Srp 2008
Poruka
1,293

ne ne ovaj to mi je trebalo. tam od tlaka je bila žica u banani miševi ili štakori su si malo prigrizli pa je mene parada koštala

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386

ljudi,jedno pitanje nabrzinu..

je li netko kupovao ovo? gdje bi to mogao naci?

dakle,ovaj usisnik zraka ili kako se vec zove.. po mogucnosti originalni,a ne neki univerzalni.

V

valtra_8550

Guest

e...ima u trgovini..sam eto,ne znam u kojoj... :lol:
mozda neko zna...ali imam ja jednog svercera koji bi mozda mogao nabaviti polovan...ako ti to odgovara?

kikic MF

Aktivni član
Tu od
6 Srp 2008
Poruka
1,293

ja ti znam za kompletnu tu gljivu s poklopcem gore u križevcu original za mf-a serije 30xx oko 160 kuna ti je nova
evo ti broj pa se čuješ s čovjekom. on ti inače ima dučan s rezervnim djelovima za sve traktore a koje nema naruči i za par dana dolaze 048/714-729 ili na mob 098/795-589 miljenko hadrović je gazda

kikic MF

Aktivni član
Tu od
6 Srp 2008
Poruka
1,293

nema na čemu tu smo da si pomažemo. inače ja sve djelove uzimam kod njega i super sam zadovoljan s kvalitetom djelova nije škart roba.

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734

A jel znate gdje bi se to moglo nabaviti za mog SAME Explorera :?: :?: :?: , znači komplet s cijevi na kojoj stoji ta gljiva

Najnoviji postovi

Na vrh