denisvalesic
Član
- Tu od
- 24 Svi 2016
- Poruka
- 122
Ako netko ima za prodati kopacice za f620 neka se javi u p.p. hvala.
Ako imaš strojeve onda nije problem izraditi taj dio, ako nemaš onda to košta.Kolege radi se o prijenosu koji povezuje kardanski izlaz i vucnu Frezu ,verovatno neki su to vidjeli i znaju o cemu se radi ! Ja sam 20 km od MIO tvornice ,ali taj prijenos se vise ne proizvodi .Dali netko od vas ima prijenosnik ili zna odnos lancanika pa bih izradio taj dio ,radi se o Hondi F-600 !
Ako imaš strojeve onda nije problem izraditi taj dio, ako nemaš onda to košta.
Dali si probao po oglasnicima tražiti taj dio?
Ja ti mogu uslikati taj dio, i izmjeriti dimenzije.
Ako netko ima za prodati kopacice za f620 neka se javi u p.p. hvala.
Sutra mogu slike sa nekim mjerama i podacima.Kolega zvao sam tvornicu i oni kazu odavno vec ne prave te prenosnike inace je kostao 1850,oo kn ,a sin mi je radio u Mio 7 god ,i kaze stari ja to nisam vidio u prizvodnji ? Da posjedujem strojeve i bez problema bih to izradio ,ali kada bih imao bilo kakve podatke omjer Lancanika ,Dimenzije ili Mjere ,Slike ! Mada sam navodno cuo da nisu isti od Honde F-600 i drugih modela F-400 ,F-620 . Ja mislim da su Getribe iste samo razlika u Motorima ? Molio bih ako moze nekakve mjere ,slike unaprijed hvala !
To bi trebao biti od 420/450.
Moj od 620 je cca 40cm od centra do centra osovina, a cijeli je dugačak cca 58 cm.