• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

MIO Honda F600/620

vica

Aktivni član
Tu od
1 Sij 2013
Poruka
3,400
imam ceo motor G200 .kod tasta mi je u Odzacima kod Sombora.jedino da vidim da mi posalje da ga otvorim i vidim prvo kakva je radilica. trebalo bi je obraditi i novu klipnjacu staviti jer se klipnjace neobradjuju. e sad postom neznam kako je poslati jer koliko sam cuo prilicno izadje.pokusaj se raspitati tu za klipnjacu dal imaju i obradi slobodno na 4 specijalu. da mozes da dodjes autobusom obradili bi je u mitrovici za 10 eur i nova klipnjaca oko mah 30 eur.ako nista nepronadjes videcemo nesto kako poslati jer moram prvo da donesem motor kod sebe da ga otvorim i pregledam da neobecam a posle nema nista.

zastitar_2

Novi član
Tu od
19 Ruj 2013
Poruka
9
Zar je to važno što je u drugoj državi ako vi idete kod njega možete je donijeti u Hrvatsku.

vica

Aktivni član
Tu od
1 Sij 2013
Poruka
3,400
da sam znao da je tolika potraznja za hondinim delovima ostavio bih moj ekstra motor .poklonio ga tastu da mi nestoji i nepropada jer sam ugradio dizela. sve fabricko stanje u motoru i u ekstra stanju. on je kupio drugi motor pre toga ali neznam kakvo je stanje unutra sa delovima pa nesmem da obecam. za obradu i klipnjacu smem da obecam a ovo za radilicu tek kad dobijem i otvorim motor.nikad nikog nisam zeznuo pa necu ni sad.a ubuduce skupljam honde za delove.najveci problem je posiljki kako i koliko izadje da nebude skuplja pita od tepsije. s.mitrovica je oko 55km od granice auto putem a servis za obradu na 1km odatle .znaci nije problem bar tako .samo sto je udaljenost velika .

ivanz

Aktivni član
Tu od
29 Pro 2010
Poruka
4,482
znači od g200 trebaš radilicu i klipnjaču???? to je za motokultivator????

koja specijala da bude????

možda nešto mogu rješiti.....

jel ti klip dobar????

zastitar_2

Novi član
Tu od
19 Ruj 2013
Poruka
9
Klip je novi sa karikama ali je pukla klipnjača jer nisam mijenjao ležajeve nu kojima se okreče radilica.
Nije bitno koja specijala samo da su kompaktni klipnjača i radilica.
Možete mi odgovoriti na Email: zastitar_2@net.hr

ivanz

Aktivni član
Tu od
29 Pro 2010
Poruka
4,482
budem probao nabaviti, ako ti vica nešto nerješi.......jer on se ipak prvi javio.....

zastitar_2

Novi član
Tu od
19 Ruj 2013
Poruka
9
znači od g200 trebaš radilicu i klipnjaču???? to je za motokultivator????

koja specijala da bude????

možda nešto mogu rješiti.....

jel ti klip dobar????

budem probao nabaviti, ako ti vica nešto nerješi.......jer on se ipak prvi javio.....

OK puno hvala.
Lijepi pozdravi iz Petrinje.

vica

Aktivni član
Tu od
1 Sij 2013
Poruka
3,400
@ ivanz ako mozes naci kolegi to i uradi. meni je veci problem da posaljem posto je udaljenost velika da nebude skuplja postarina od samih delova. meni novci nisu bitni jer ih nikad nisam ni imao posebno niti na ovaj nacin zaradjujem. samo mogu pomoci savetima ili ako nema druge solucije. veliki je problem sto je to mala vrednost delova spram udaljenosti i troskova. ako nista drugo imam prijatelja od skora koji je blizu tebe iz belog brda a dolazi cesto u odzake pa da vam donese. samo sto ja moram otici da raskopam motor a neznam kad cu od posla stici

ivanz

Aktivni član
Tu od
29 Pro 2010
Poruka
4,482
to je blizu mene.....ja sam u osijeku brusio radilicu, od honde, tamo gdje sam i nosio od fergusona, i mogu reći da su dobro napravili.......al im ostavim i novu klipnjaču, da ju izmjere i po njoj izbruse.....

vica

Aktivni član
Tu od
1 Sij 2013
Poruka
3,400
sta je to jedno koleno da urade. nego sto mnogi neznaju mere pa je najlakse po klipnjaci. nekad smo sredjivali i klipnjace kad se poderu samo sto tad ima malo manju kompresiju. ali nije bilo novih tada pa pravi kako se moze. ako mozes nadji mu delove ako ne postoji mogucnost i ovako

zastitar_2

Novi član
Tu od
19 Ruj 2013
Poruka
9
to je blizu mene.....ja sam u osijeku brusio radilicu, od honde, tamo gdje sam i nosio od fergusona, i mogu reći da su dobro napravili.......al im ostavim i novu klipnjaču, da ju izmjere i po njoj izbruse.....

Poštovani
Ako imate tu klipnjaču 4.specijala ja bih vas molio ako imate volje da mi je pošaljete poštom ja ču platiti pouzečem ili na neki drugi način koji vama odgovara a radilicu sam danas dao na brušenje i več je vjerujem gotova pa ču otiči sada po nju.Uglavnom brušenje je na 4.specijalu što znači da mi treba i takova klipnjača.
Hvala.
Zdenko:drink:

vica

Aktivni član
Tu od
1 Sij 2013
Poruka
3,400
trebao bih sutra da odem do s.mitrovice pa cu videti za klipnjacu i posto je i dal i kako se moze poslati i koliko ce izaci posiljka. ako neko ima i moze naci nek se javi jer sigurno ce izaci jeftinije nego odavde poslati.cim saznam sta i kako javicu.

vica

Aktivni član
Tu od
1 Sij 2013
Poruka
3,400
evo kako stvari stoje i ispasce da lazem ali nije tako. prosle godine u prolece sam radio generalnu hondi F600 i isla je na 4 specijalu i znam da sam je licno kupio sa odlivkom broja 4 na njoj. to je bila serija koju su prodavci nabavili i vise ih nema. zvao sam 4 prodavnice i samo sirovu klipnjacu imaju i moze se ona ubaciti. obradi se na meru po radilici i teraj .kosta 30eur. e sad cu videti kako i dal se moze poslati posto radnik u posti kod nas nezna sta i koliko izadje.moram u glavnu postu ici da vidim. zastitar pokusaj na internetu naci cini mi se moto bike ili slicno. cini mi se da oni isto imaju delove za hondu i mozda direktno salju. to je internet prodaja.mozda ce lakse i jeftinije biti preko njih

ivanz

Aktivni član
Tu od
29 Pro 2010
Poruka
4,482
nema nigdje klipnjače za 4 specijalu, samo do 3 specijale.......

vica

Aktivni član
Tu od
1 Sij 2013
Poruka
3,400
kako mi je ovaj prodavac objasnio jedna serija se pojavila te 4 specijale i nema vise. ima sirova a to mu isto dodje .samo se obradi na meru radilice.

vica

Aktivni član
Tu od
1 Sij 2013
Poruka
3,400
kako zastitar odluci .sirove imaju pa kako hoce.to je isto samo se obradi na 4 specijalu .nikakve razlike nema .moram jedino u sabac otici po nju u prodavnicu

sickohn

Član
Tu od
2 Ruj 2013
Poruka
40
napravio mi prijatelj metalostrugar remenicu koja pogoni priključke, ali pošto nema glodalicu morao sam da odnesem remenicu kod drugog kako bi napravio one žljebove unutra.samo to urezivanje košta 20 eura, pa sam lepo poručio remenicu u nekoj prodavnici u Novom Sadu i dobio je za 30 i nešto malo više eura .znači, ne isplati se praviti.definitivno

vica

Aktivni član
Tu od
1 Sij 2013
Poruka
3,400
rekao sam ti da se neisplati praviti. to privatnici izvade sablon i rade na desetine komada da bi se isplatilo.jer korak zljebova je bitan i kad ga nasteluje nece raditi jedan komad nego vise. ako uradi jedan cena je previsoka.

Na vrh