ima za kupiti dobrih strojeva, model 600/620 bi prije uzeo nego onu malu 400, jer velika kao moja, ima blokade, brža je, ima 3 brzine, veći prednji točkovi, jača je, itd......blokade su najvažnije, i kao kopačica radi odlično.......
- vučena freza za mene i nije nešto, probao, al mi se nesviđa, jer je dosta opasno i nevoli tvrdo.....možda mi se nesviđa jer frezam traktorom, al kopačice su mi puno bolji izbor, i kada se kopačice koriste, treba skinuti prednji uteg......ko nevjeruje, neka proba i s njim......
- plug okretač postoji za nju, netreba na njega trošiti novac, jer trebaju i željezni točkovi, jer sa običnima neće krenuti s mjesta, al netreba orati, ako se dobro očisti, u jesen se može proći kopačicom i ponovno u proljeće
- rotokosa dobro odrađuje svoj posao
- može dosta povući, ja sam vukao uz brdo 15%, oko 500kg+ja+prikolica.......i ide, al trebaju biti utezi na točkovima i prednji uteg
- onaj malo razgrtač može napraviti kanal za poslagati krumpir pri sadnji.....
- rešetkasti plug može dosta dobro poslužiti na manjim parcelama za vađenje krumpira......
stroj uglavnom nije loš, nema se tu što pokidati, ja mogu reći da bi znao kupiti dobru hondu, jer znam sve o njima, i puno sam ih generalno napravio, osim onih f42, one nisu loše, čak imam osječaj da mjenjač malo finije radi nego na ovima 600/620, al svi vučeni priključci sa f42 NEODGOVARAJU na 600/620, treba malo prepraviti kopčanje......
eto malo od mene, nekakvih utisaka o tom stroju, ukratko.....
i naravno, imam kod kuće F620, slabije ju koristim, al ju nebi prodavao, jer je odlična, pa nek stoji.......