Naravno da nejdem, kao prvo jer je garant od ševrcera, a švercer koji se razumije u posel .............. ma kaj bum ja to pisal kad vi najbolje znate sami kak se to dela, jel tak?
I da malo je cijena mala s obzirom da sam istu takvu gledao u jednom ducanu i cijena joj je bila 13000Pozdrav svima upravo sam se registrirao na ovaj forum inace predobar mi je i puno puta mi je pomogao.
A sad o poslu Muha mozes mi mrvicu vise pojasniti kako to mislis od svercera tj sto po tvom misljenju ne valja sa tim strojem inace imam takvu Hondu F600 stariju i iste su mi moja je negdi 90/91g ukoliko se ne varam gledao sam ja taj stroj kada sam bio tamo usput i ne izgleda lose ok malo je vise farbe ali mi izgleda ok ako mi jos neko moze bolje pojasnjenje dati u svezi toga hvala.
Čovjek prodaje tri makine i sve friško lakirane, a ništa radile. Meni je to sumnjivo i nekak mu ne vjerujem, ne velim da ne valja, neznam, nisam ju probal ni čul kak radi ali ju kupil nebiA sad o poslu Muha mozes mi mrvicu vise pojasniti kako to mislis od svercera tj sto po tvom misljenju ne valja sa tim strojem inace imam takvu Hondu F600 stariju i iste su mi moja je negdi 90/91g ukoliko se ne varam gledao sam ja taj stroj kada sam bio tamo usput i ne izgleda lose ok malo je vise farbe ali mi izgleda ok ako mi jos neko moze bolje pojasnjenje dati u svezi toga hvala.