Je, video ima "stanku",dvi,
devil):, zvuk je ispočetka bija jeziv, nije dolazija iz motora nego "iz getribe", i to samo na bržim brzinama.
Malo sam freza, nebi li detektira odakle dolazi, malo čačka oko remenica i kotačića kumpluga, sad je zvuk puno-puno, pristojniji.Skoro idealan.
Na drugom paru remenica ga nikad nje bilo, uvik je bija "idealan".
Bio je na bržim remenicama, jednako grez zvuk i na kolima dok sam ju voza po dvorištu, do vrta, nije samo pod opterećenjem.
Valjda je sad ožuljala šta joj je smetalo...:icon_rofl:
To me i nije zabrinjavalo, koliko gas, jer znam da je do kumpluga, i da su i getrba i motor,- ok.
Gas ovisi o onim federćićima, centrifugalnom mehanizmu za stabilizaciju broja okretaja, itd,itd..
Kako znat šta me zaye_ava...
Ili čekat proliće pa vidit, možda čok neće tribat kad bude toplije..
Iako bi čok po meni trbalo skroz vratit nakon 5 minuta rada motora...:frown:
edit;
Sumnjam na dlaku lošiji držač sajle, mrvu klimav, i mislim se još i ubacit čvrstu žicu umisto sajle jer je tako kod originalnih gx motora.
Gas se nije minja na dnevnoj bazi, nego mic po mic.Na tek montiran motor tribalo je dat "cenat gasa", i vraća se je ćok nakon 5-10 minuta.Tad bi ima trećinu gasa.
Sad dajem 60% gasa na ručki za tu trećinu, okretaja, i ćok smim vratit tek nakon po sata frezanja, i kad dam tih 60% gasa i dignem ga na trećinu djiri.Za gas je mogla proklizat sajla, al me buni ćok.
Neradi mi ni slovo i na laptopu, a desk komp mi je crka skroz...
Tehnika me ulagano je_ucka...:icon_fU: