• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

MIO Honda F600/620

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,474
Ako ništa drugo budeš mi poslikao onu isto takvu Tomosicu kakvu imaš i ti.
Maločas sam došel doma i odmah su me upregli da pvo poflaksam, a onda odmah malo izvrtim, radi sutrašnje kiše, pa sam iskoristil priliku da ti poslikam kak to kod mene je.
Najvjerojatnije bi se dalo skinuti noževe sa nosača pa ih izokretati drugačije ali neče se samo, a radi tak kak je pa je za mene to dobitna kombinacija.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,297
Hvala, al ako sad napišem da sam ovu dobio prije dva dana, moral sam rano ujutro, oko 11 sati, spiti dva gemišta, kao nagradu kaj sam je uzeo, nitko nebu vjerovao.
Potrošio litru ivasola kaj sam je opral jer je stajala vani pod jabukom.
Nakon zahvata na rezervaru, slavini goriva, karbu i paljenju, radi ko urica.
Treba još poraditi na njoj, vidi se na slikama.
Molim te ako nije problem prebaci u odgovarajuću temu, unaprijed zahvaljujem 20260509_173338.jpg 20260509_173148.jpg

Najnoviji postovi

Na vrh