A  ha,   tek  sad  si  se  sjetio  da   gukneš   u   kojem   zecu  leži  grm!
Sve  sam  napravio  i   nikako  da  radi   kako  spada,   kažeš  ja  sam  radio,   sad   radio  je  mehaničar?   Sasvim   je  nebitno   ko  je  radio.   Nego  je  bitno   što  i  kako  je  napravljeno,  očito  je  problem   u  karburatoru,   ustvari  nije  problem  u  karburatoru    Zašto?   Zato   jer   je   taj  karburator   razdrkan   od  davno   (godinama  je  radio   bez  regulatora)   i  kao  takav  je  uništen.  Tako   da  možeš   pisati  litanije ,  ali  nema  vajde  od  toga.
Mali  osvrt   na  neke   komentare   u  svezi   tvog  problema.   Netko  je  postavio   pitanje  ,  a  zašto  si  išao  raditi   motor?   Zato  je  je  motor   potrošen,   radio  je  bez regulatora  gasa ,  to  je  jedan  dio  priče i  drugi   poslijedično   uništen  karburator.   U   takvoj  situaciji   najprije  treba   ustanoviti   "da  li  je   karburator  uopće   minimalno   dobar"   da  bi  ga  se  dalo   osposobiti   da  radi   bezprjekorno.   Ako   je  zaključak   da  je   dobar,  tek  onda    raditi  ostalo   što  je  rađeno.    Ovako  je  pušiona,  bla , bla,  blaa... 

Nema  potrebe   da  stavljaš  slike,   ja  vidim  situacije  bez   naslikavanja.