Ni sadni materijal? Bome loše su to objasnili, nikako zapravo. Sad će morati izbaciti pojašnjenje jer ovo se ne da iščitati iz Priloga 1. Mislim ima to smisla ali može se tumačiti na više načina a natječaji ne smiju biti takvi, moraju biti jasni. Vjerujem da ste dobro shvatili, šteta, natječaj je loš, svi koji su ga čekali biti će razočarani. Mi ćemo se prijaviti na lokalnoj razini, ionako sam tako planirala, ali da nema natječaja na lagu mislim da ne bi ni išli na nacionalni. Osim što imam opg i konzultant sam, i dilemu ćemo na kraju razjasniti da napismeno pojasne, da svi znaju točne uvjete, ali je žalosno što ne mogu predvidjeti gdje će se stvarat dileme i što nisu u stanju prepoznat potrebe onih za koje rade natječaje. Divno je živjeti u svijetu mašte gdje mali poljoprivrednici koriste dronove i solarne panele, kupuju hektare zemlje i stoku te se rastu, dok zapravo obrađuju naslijeđenu zemlju mehanizacijom od svog pradjeda koju krpaju bar dvaput mjesečno50% dobijenih sredstava mora se utrošiti na obnovljivo digitalno + ako je sadnja - zemlja koja će se saditi - čak ni sadni materijal, ako je stoka ne mehanizacija već stoka, sad ne znam da li mogu objekti za stoku.. Ostalih 50% štagod -ali NOVO..
Pitao sam danas kako i šta u našoj razvojnoj agenciji ponovo - nisam ništa krivo shvatio, nažalost tako je kako je..
Posljednje uređivanje: