laik
Član
- Tu od
- 27 Pro 2011
- Poruka
- 371
samo misliš da znaš. mnogi su godinama mislili (od 2005 do 2009) da znadu sve o kravama i svi su imali precizne računice i od te siline ljudi 80% je zatvorilo farme ili u farmi za 50, 70 krava drže 10, 20
Jest,u pravu si 100% mnogi su poslušali pomoćnike u ministarstvima i ministre koji su većinom samo obični stranački poslušnici koji slabo znaju šta o poljoprivredi i uvalili su se u ogromne dugove i probleme ....znaš,nije mi uopće cilj da se dokazujem ko šta zna ali ne mogu lagat pa reći da ne znam jer imam i iskustva a i školovan sam po pitanju poljoprivrede. Ovo što kažem u vezi mljekomata to je dobronamjerno jer žao mi je baš toga što su RH poljoprivrednici popušili šuplju priču o velikim farmama i velikim zaradama. Mljekomat je dobra stvar,samo treba i reklamu,jer obični ljudi ne znaju da je velika razlika između mlijeka iz mljekomata i onog sa polica u trgovinama...ali dobra stvar za čovjeka sa normalnim očekivanjima u životu ne moš sa osnovnom ili srednjom školom očekivat da ćeš zarađivati kao predsjednik repubilike, posebno ne jer sad je RH u EU nemože više ništa krojit ni hdz ni hss.