• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Mobiteli

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,965
Uzalud vam trud guglači.
Da bi pronašel riješenje moraš biti online.... to je i više nego dovoljno.
A oni gumbi kaj ovaj bedaček na jubitubu tišče, to su klikovi kaj njemu novce nose a vama bu samo oči zamaskiralo.
Bojati se svoje sjene a rješenje na internetu tražiti.... nemam rijeci kojom bi tu bedastoču opisal.

Ako vas neko želi prisluskivati i preko vaše kamere gledati taj bu vas gledal i slušal kad god si on to poželi.
Taj dio se nikad nebu vratil na staro, može samo gorje biti.

Jedino rjesenje je podrum z punim lagvima.
Istina da te bu putem snimila kamera od susedovih gorica ali kad se napiješ skroz ti bu svejedno :ppozdrav:

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,999
Nije ti to samo kamera ili mikrofon. To ti je 99.99% lokacijska usluga.

I 99.99% ti se događa kada koristiš internet browser tipa Chrome.

Možeš isključiti tako da na ikonu chrome dugo držiš. Odeš na na onaj i (postavke) I u dopuštenja staviš da za lokaciju, kameru, mikrofon mora pitati svaki puta

View attachment 88953
Hvala na nastojanju da mi pomogneš. Koliko se razumijem sve je to u pozadini zabranjeno na Chrome i zvuk i kamera.
1000035804.jpg
1000035806.jpg

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,360
Prvi puta vidim ovo, morao sam guglati. Kod mene bude normalna jasna ikona mikrofona, kamere ili GPS-a kad neka aplikacija to koristi, a ne tu neke točkice pa se ti misli što je. Čudi me da je screenshot ne može uhvatiti. Jesi li gledao povijest dozvola za sve aplikacije?

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,999
Sad sam uključio i "Snimač zaslona" na par sekundi, srednja slika. Zelenu točku ne snimi ni u jednoj varijanti 🤔 malo sam prije i čitao svašta ali nisam otkrio ništa.

1000035816.jpg

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,999
U redu, što sad da svemu zabranim lokaciju?

1000035820.jpg
Evo isključim ali zelena točka dalje svijetli.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,500
Screenshot_20260224_164453_Permission controller.jpg

Prilozi

• Screenshot_20260224_164136_Permission controller.jpg
    Screenshot_20260224_164136_Permission controller.jpg
    18 KB · Pregleda: 0

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,999
A da li tebi svijetli zelena točka stalno gore desno na početnom zaslonu ili ne?

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,500
Tu i tamo zna na kratko zasvijetliti ali nisam previše obraćao pažnju na nju

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,999
Nisam ni ja ranije to stalno vidio. Bilo je dok sam upalio kameru i možda još nešto. Sad non stop, ne mogu skužiti koji vrag ju drži aktivnom. To istražujem.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,500
. Bilo je dok sam upalio kameru
Sad gledam kod sebe, i meni svijetli kad je kamera upaljena ali kad je isključim gasne se i ta točka.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,999
A meni ta točka sad non stop svijetli. I sad pretražujem probam gasiti ali ne mogu uloviti što ju drži upaljenom.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,965
Jesi ga probal resetirati, ako ni to ne pomogne onda ja imam bat od 7 kil.
Ni joj nebu stigel reči :ROFLMAO:

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,999
Čekaj več više ne znam kaj nisam zgasil, vužgal itd. Idem ga resetirati, onda ti javim i idem van na dvorište...
(Došel sam doma z toplic i čačkam mob, puna kapa mi ga je 😡)

Na vrh