Hvala na nastojanju da mi pomogneš. Koliko se razumijem sve je to u pozadini zabranjeno na Chrome i zvuk i kamera.Nije ti to samo kamera ili mikrofon. To ti je 99.99% lokacijska usluga.
I 99.99% ti se događa kada koristiš internet browser tipa Chrome.
Možeš isključiti tako da na ikonu chrome dugo držiš. Odeš na na onaj i (postavke) I u dopuštenja staviš da za lokaciju, kameru, mikrofon mora pitati svaki puta
View attachment 88953

Ja imam da koristi lokaciju samo kad aplikaciju koristim.U redu, što sad da svemu zabranim lokaciju?
Sad gledam kod sebe, i meni svijetli kad je kamera upaljena ali kad je isključim gasne se i ta točka.. Bilo je dok sam upalio kameru
Imaš li možda pametnu vuru povezanu s mobitelom.Meni svijetli mala zelena točkica tu gde i tebi,ali na prtsc. ekrana vidi se ta točkica.Evo me opet s Vama.
@MUHA uspjelo je, za sad.
Probal sam vužgati kameru, prvo se za vrijeme kamere prikazala mala zelena ikonica kamere, onda se za sekundu ona pretvorila u zelenu točku. Dok sam ugasil kameru ugasila se i zelena točka.
Tvoj bat od 7 kg je veliki strah napravil.
Pitam se koja je aplikacija bila trajno aktivna, jer sam redom pogasil sve osim cijelog moba, tak da i dalje ne znam koji vrag se držal zalijepljenim.
Nikaj od danas si i naš MUHAMOBIČAR kaj drugo nek rečem.
Bravo i fala ti za sugestiju: "pa zgasi ga malo, bar malo budalo" 🎶🙃🤣🍾🥂