• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Mobiteli

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,965
Uzalud vam trud guglači.
Da bi pronašel riješenje moraš biti online.... to je i više nego dovoljno.
A oni gumbi kaj ovaj bedaček na jubitubu tišče, to su klikovi kaj njemu novce nose a vama bu samo oči zamaskiralo.
Bojati se svoje sjene a rješenje na internetu tražiti.... nemam rijeci kojom bi tu bedastoču opisal.

Ako vas neko želi prisluskivati i preko vaše kamere gledati taj bu vas gledal i slušal kad god si on to poželi.
Taj dio se nikad nebu vratil na staro, može samo gorje biti.

Jedino rjesenje je podrum z punim lagvima.
Istina da te bu putem snimila kamera od susedovih gorica ali kad se napiješ skroz ti bu svejedno :ppozdrav:

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,002
Nije ti to samo kamera ili mikrofon. To ti je 99.99% lokacijska usluga.

I 99.99% ti se događa kada koristiš internet browser tipa Chrome.

Možeš isključiti tako da na ikonu chrome dugo držiš. Odeš na na onaj i (postavke) I u dopuštenja staviš da za lokaciju, kameru, mikrofon mora pitati svaki puta

View attachment 88953
Hvala na nastojanju da mi pomogneš. Koliko se razumijem sve je to u pozadini zabranjeno na Chrome i zvuk i kamera.
1000035804.jpg
1000035806.jpg

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,360
Prvi puta vidim ovo, morao sam guglati. Kod mene bude normalna jasna ikona mikrofona, kamere ili GPS-a kad neka aplikacija to koristi, a ne tu neke točkice pa se ti misli što je. Čudi me da je screenshot ne može uhvatiti. Jesi li gledao povijest dozvola za sve aplikacije?

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,002
Sad sam uključio i "Snimač zaslona" na par sekundi, srednja slika. Zelenu točku ne snimi ni u jednoj varijanti 🤔 malo sam prije i čitao svašta ali nisam otkrio ništa.

1000035816.jpg

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,002
U redu, što sad da svemu zabranim lokaciju?

1000035820.jpg
Evo isključim ali zelena točka dalje svijetli.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,500
Screenshot_20260224_164453_Permission controller.jpg

Prilozi

• Screenshot_20260224_164136_Permission controller.jpg
    Screenshot_20260224_164136_Permission controller.jpg
    18 KB · Pregleda: 0

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,002
A da li tebi svijetli zelena točka stalno gore desno na početnom zaslonu ili ne?

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,500
Tu i tamo zna na kratko zasvijetliti ali nisam previše obraćao pažnju na nju

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,002
Nisam ni ja ranije to stalno vidio. Bilo je dok sam upalio kameru i možda još nešto. Sad non stop, ne mogu skužiti koji vrag ju drži aktivnom. To istražujem.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,500
. Bilo je dok sam upalio kameru
Sad gledam kod sebe, i meni svijetli kad je kamera upaljena ali kad je isključim gasne se i ta točka.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,002
A meni ta točka sad non stop svijetli. I sad pretražujem probam gasiti ali ne mogu uloviti što ju drži upaljenom.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,002
Čekaj več više ne znam kaj nisam zgasil, vužgal itd. Idem ga resetirati, onda ti javim i idem van na dvorište...
(Došel sam doma z toplic i čačkam mob, puna kapa mi ga je 😡)

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,002
Evo me opet s Vama.
@MUHA uspjelo je, za sad.
Probal sam vužgati kameru, prvo se za vrijeme kamere prikazala mala zelena ikonica kamere, onda se za sekundu ona pretvorila u zelenu točku. Dok sam ugasil kameru ugasila se i zelena točka.
Tvoj bat od 7 kg je veliki strah napravil.

Pitam se koja je aplikacija bila trajno aktivna, jer sam redom pogasil sve osim cijelog moba, tak da i dalje ne znam koji vrag se držal zalijepljenim.

Nikaj od danas si i naš MUHAMOBIČAR kaj drugo nek rečem.
Bravo i fala ti za sugestiju: "pa zgasi ga malo, bar malo budalo" 🎶🙃🤣🍾🥂

Najnoviji postovi

Na vrh