• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Modeli traktora

R

Ratarko

Guest
Malo je ali na što misliš na Masseya ili toga malog Fendta ?

B

brzi0106

Guest
Na MFa i prico si za malog fenda, tak da nebi mislili da ja nemam maketu mf... slijedeci put u gudovcu kupujem jos jednog i prikljuce...mozda i na daljinski...

B

Bobo

Guest
1200 Funti to cudo kosta... Rade se po narudzbi...

Nema sanse, pa za te pare kupim 539 i s njim se igram bar 50 puta bolje nego s ovim govnetom...

1200 Funti... Nemam rijeci...

B

Bobo

Guest
Neka, za 1200 funti ces dobiti i 539 kojem ne treba tepsija...

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
Bobo kaže:

Å ta ozbiljno 1200 funti, pa to nije normalno. :shock:
Zar nije netko rekao da košta 100 eura model na daljinsko upravljanje?

R

Ratarko

Guest
mario kaže:
Bobo kaže:

Å ta ozbiljno 1200 funti, pa to nije normalno. :shock:
Zar nije netko rekao da košta 100 eura model na daljinsko upravljanje?

Da , mislim da je Robert rekao ali nisam više siguran .
Možda su ovi neki nabrijani ili se bobo jednostavno preračunao .

B

Bobo

Guest
Citajte komentare ispod...

Lik ih radi po narudzbi, metalni su (lijevani koliko sam skuzio). Omjer 1:16 a cijena je 1200 funti...

Cak je i napisao stranicu na kojoj imate specifikacije tog traktorcica...

Nevjerovatno je sto ce netko mozda i kupiti, ali ja i dalje stojim kraj izjave da ja za 1200 funti kupim 539 i puno bolje se s njim zabavim, nego s ovim cudom. I jos mi ostane i za gorivo, i za tepsiju ;)

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
kupiš IMT-a , s njim radiš i nešto zaradiš i onda kupiš taj model.

B

Bobo

Guest
Jesi li ti svjestan sto znaci s 539 zaraditi 1200 funti?? Pa morao bi uzgajati "maricu" da to postignes...

R

Ratarko

Guest
mario kaže:
Ne mislim da moraš to zaradit u dva dana.

...da aman taman češ to zaraditi dok budeš imao sina za jedno 10 godina , hehe :wink: , puno je to love za zaraditi , slažem se , jer da ti čistog ostane 1200 funti moraš zaraditi sigurno 50.000 kn bruto ako ne i više a i onda češ drugačije potrošiti tu lovu a ne na tu minijaturu .

abrkili

Aktivni član
Tu od
26 Ožu 2007
Poruka
2,932
brat si je danas kupio silokombajn..htjeo je prikolicu,ali nije imao 680 kuna!!!!!

Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.

Na vrh