Nisam imao nista, nita sam ista znao o stroju...al hvala na.pomoci na kraju....🍻Da je odmah bila slika, možda nebi trebalo dodatnih objašnjenja![]()
Sajla je ravna.uopce nije savijana...To sto je kvacilo tvrdo moze biti jer je sajla lose provucena, odnosno ima previse zavoja. Probaj je namjestiti da su zavoji blagi i da ih je sto manje. Al s obzirom na.godine, vec je sansa da treba servis kvacila
Motor ACME
Jel ADN48 ili 54?
Kupuj, a ak nećeš, dolazim po njega.
...i spada u mlađe modele, jer ima okretne ručke.
strojčina je toInace freza je odlicna
A kak bi te tek Muta ili Mondial?Stvarno trga ruke..delal sam s njom nekih 3h dns..spotrla me...
Nisam ni mislil probati s Mutom jer sam znal da nebi bas nist mogla tu...odnah sam racunal na taj susedov goldoni da bi mogel...ja inace ne frezam...imam detelicu i travu posijanu...ali su mi voluharice napravile dar mar...rupe kaj si gleznja strgas...pa sad mislim neko vrijeme frezati i onda poravnati natrag i travu posijati...A kak bi te tek Muta ili Mondial?
Z ovakvom, teškom, je puno lakše po takvom terenu.
Dok smo imali i frezali gorice, znal sam posuditi takvu (samo sa slabijim motorom), jer Mondial ili Muta nisu mogli nikaj napraviti i samo su skakali.
I sa 15 i sad sa 30...a punac je pali sa 60 i radi isto kao i ja...a uvijek se nađu neki kilavci koji ne moguZnam ja to, ali uvek se bu našel neki omladinac koji bu rekel da ju je on krotil za 15 let... nek proba kad bu imal 51...