Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 9,922
Ko se bu napuhnul?
Ni kapi više Lee...Ko se bu napuhnul?
Može jedan odgovor za dalmatinca koji ne zna što je lajtung,a u sličnom problemu je sa svojim Lombardini 6ld360 .Da li da popustim maticu koju sam označio strelicom ili onu označenu krugom?Otpusti malo maticu na lajtungu na dizi i povleci nekoliko pit, dok ne počne špricati nafta bez mjehurića.
Onda zategni maticu i trebal bi zapaliti.
Vjerujem da je kolega ZJ mislil na cijev visokog pritiska goriva.Može jedan odgovor za dalmatinca koji ne zna što je lajtung,a u sličnom problemu je sa svojim Lombardini 6ld360 .Da li da popustim maticu koju sam označio strelicom ili onu označenu krugom?
Pritisak je .,... kad tvoje tijelo ili kamen ili cigla pritišće zemlju, a i žena ga nekad osjeti kad legneš na nju!....
E sad, jel pritiska ili tlaka..... to ti bu on pojasnil 🤭
Pritisak je .
Pa onda je valjda tlak, pa nafta je tekuća🤔Tlak se odnosi na plinove, tekućine i
Sad mi je sve jasno, jedino još neznam jel tlak ili pritisak kad se klopim s batom po palcu ili si s nečim priklještim xxxxxxxPritisak je .,... kad tvoje tijelo ili kamen ili cigla pritišće zemlju, a i žena ga nekad osjeti kad legneš na nju!
Tlak se odnosi na plinove, tekućine i kad te žena tlači.
A ono lajtung ili još bolje lajt razmemo mi na kontinentu
Puno ti fala,pomola san ga ,okrenija manicu par puta,kako si i reka,opet ga stega i upalija je s prve.Glavno da se mi svi razumimo😆Ma da (lajtung ) to ako ja znam što znači onda si mislim da svi znaju!
Lajtung bi valjda bio holender i to je na tvojoj slici (ovu u krugu), njega samo malo otpusti i par puta potegni dok ispod njega ide nafta bez mjehurića.
Ovaj drugi dio koji je označen strelicom je "rifjuto".
Kako kakve....pa takve da se korpa kvačila montira direktno na konus od radilice !Kakve to ima veze motor i getriba, kad je između kvačilo?
Kao sto sam napisao ,stavljam drugi motor.Trenutno je benzin a hocu dizelaša.Žao mi je samo što se uvek javljaju oni koji nisu direkno informisani oko konkretnog,a žele da pomognu...Ako ga skine s getribe valjda bude pasalo natrag ?.jedino ako se napuhne od vlage
A što si napisao ovdje? Nigdje ne spominjem kvačilo!!!!Kako kakve....pa takve da se korpa kvačila montira direktno na konus od radilice !
Ne razumem pitanje. Napisao sam zato sto si spomenuo kvačilo naravno,tj.pitaoA što si napisao ovdje? Nigdje ne spominjem kvačilo!!!!
Motokultivator Labin Progres servis i održavanje
Na koliko kg se steže glava od Lombardini lda530?poljoprivredni-forum.com