@nonemboj ima oznaka na mom traktoru pa cu ti ja ako hoces nekad izmjeriti to tacno da znas koliko je dugacak navoj u mene koliko je dugacak mjerni dio i odakle dokle se prostirte min i max polje...al opet taj podatak nam ne vrjedi nista ako ne znamo 100% jel se mjeri sa odvrnutom ili zavrnutom sipkom li?
Poštovani.Možete li mi pomoći koje gorivo da sipam u ovaj motor.Dali ide bezolovni benzin ili mješavina.Čovjek od koga sam kupio kaže da ide mješavina,po meni nema logike zato i tražim pomoć od vas.Motor nema nikakvih oznaka na sebi.
ovaj link kod mene izbacuje da nepostoji. imas kako se postavljaju slike i to nije neki problem.[URL="http://www.panoramio.com/photo/89554282"
[/URL]
OVO JE LINK OD SLIKA MOTORA JA STVARNO NEZNAM STAVITI NA FORUM.uNUPRIJED ZAHVALAN ZA POMOĆ.
nego narode moja labinga ima neku greskicu u sebi
Onako kad se zagrije dobro motor npr kad vucem punu prikolicu duze vrijeme...motor pocne blago da varira. Npr ja mu drzim 4/5 gasa i onda ne radi tipa stalno na 2500 obrtaja nego tipa radi 2500 pa 2300 pa 2500.
To se u voznji ne osjeti nista ne cima motor ne stuca ne trokira...al onako malo ostrije uho moze to da cuje i primjeti to variranje obrtaja.
Do cega to moze da bude?
treba da promeni gazdu
Pa cekaj kaj je tvoja diesel,sad mi se je sve pomotalo,joja je pital pa ti i nisam skuzil da je tvoj diesel.
Pa ak je diesel mislim da nemre ici na 2500okretaja?