nisam ni ja siguran jer ti je hodor napisao da je to 10ks. ima i jedna i druga verzija dmb motora ali ja mislim da je tvoj 12,5 kao i lombardini motor italijan. dmb je malo drugacije izgledao od 10ks. drugaciji u deklovima prednjim a i on se ugradjivao u super specijal. tako je bar sto sam ja vidjao od super specijala .
jesi vidjao sumadinac u super specijalu manji onaj od 10ks dmb motor. ja sam video par komada ali su drugaciji deklovi i crne boje.cisto su malo etvrtasti oko zamajca nisu zaobljeni. kao na dmb pumpama za vodu. i takve sam video da se ugradjuju ali manja serija verovatno.vecinom su lda 450
drug kako mijenjas rucke,je li skidas poklopac mjenjacaE sad imam jedno jako delikatesno pitanje
Uglavnom...imam taj labinprogres super specijal kultivator. i imam za njega 2 tipa rucki one male kojima se brzinje saltaju slicno kao kod automobila i imam one velike sto se mogu okretati pa da npr kosis sa traktorom.
E sad... na obje rucke imam jedan mjerac ulja. Jako zanimljiva stvar...danas sam mijenjao ulje u mjenjacu. otvorim prospem svo ulje. zatvorim natocim 3 litra 90ke koliko ide po manuallu. zavrnem mjerac do kraja kad ono ulje tek dohvata sipku znaci bude ispod minimuma.
E sad...da li je moguce da u taj moj traktor ide malo vise od 3 litra ulja ili mozda ta 2 tipa rucki imaju 2 razlicita mjeraca pa je kod malih rucki koje se ne mogu zakretati mjerac kraci a kod ovih drugih sto se mogu okretati da je mjerac duzi?
Jel ima iko od vas ta 2 tipa rucki ako ima bio bih jako zahvalan da skokne do garaze pa izmjeri te mjerace i na jednim i na drugim ruckama pa mi kaze jesu li iste duzine?
vjerovatno ti onda ne odgovara taj mjerac za taj poklopac. ja imam mtk sa okretnim ruckama i ide 3l ulja u mijenjac tako da ne moras nista da brines ima ga dovoljno. svi modeli imaju isti mijenjac samo je razlika u poklopcupa koliko ja znam poklopci kod tih rucaka su razliciti tj. imam poklopac i na jednim i na drugim ruckama ali samo jedan mjerac imam
sto to pitas?
jel ti tesko nekad izmjeriti duzinu tog mjeraca ?
ma nemam ja te vrazje oznake da imam lako bi valjda se izderala s godinama