• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motokultivator Labin Progres servis i održavanje

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
A gle , nemoj tu stavljati obični kineski semering ..a gdje god kupovao kao rezervni dio dečki znaju

Dongfeng

Dobro znana faca
Tu od
9 Tra 2013
Poruka
1,391
Drug mi drzi radnju sa lezajevima i semerinzima pa zato i pitam koji ide semering.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Najbolje je da onda pitaš njega. Vjerojatno bi znal.

anel 558

Novi član
Tu od
13 Sij 2011
Poruka
17
Imam jedno pitanje za majstore.
Trebam skinuti poklopac sa mjenjaca od labina 14ks i zamjeniti kuglice i opruge od brzina, pa me intresuje kako to najlakse odraditi i na sto sve treba paziti.
Ako ima vec negdje opisano dajte mi linka da pogledam.
Hvala.

Dongfeng

Dobro znana faca
Tu od
9 Tra 2013
Poruka
1,391
Prvo skini rucke sa poklopca da ti je lakse manevrisati sa poklopcem. Odvrnes vijke sa poklopca i lagano dizes poklopac, stim da ces morati malo manevrisati sa ruckom za ukljucivanje kardana jer se ona najteze vadi i poslije uklapa. Kuglice i opruge ti ostaju u deklu

Dydy

Član
Tu od
6 Tra 2009
Poruka
306
Drustvo lijepi pozdrav , imam problemcic s Labinprogres super specijalom 14 konja , poceo mi stucati u zadnje vrijeme u voznji , to jest u voznji mi se ponasa kao da nesto zapinje u mjenjacu ili diferencijalu !

Dydy

Član
Tu od
6 Tra 2009
Poruka
306
Neznam niti sam zasto , ali i jaa sam mislio da ce to biti prvo sto cu morati uraditi !

marek

Član
Tu od
26 Velj 2012
Poruka
121
Jel smijem u mjenjac na labincu 8 ks natocit hipenola kak ide u trakor, malo mi suzi bi nadotocil? Koje ulje najbolje mu stavit u masinu sad za ovo doba godine? Znam da negdje to pise ali... hvala!

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Za mjenjač piše da ide 2 litre hipenol 90,a u motor možeš i super 3

CAPO ZG

Član
Tu od
20 Kol 2013
Poruka
357
Pozdrav,

Kupio sam labin p. 8 ks radnih dana ima kod mene 5-6 ALI uvjek taj ali :icon_e_surprised:

1.vikend :
neki put zeza kod paljenja hoće neće upali radi cijeli dan sa paljenjem i gasenjem i nakraju me zahebe pa ga guram doma s njive .....ccccc

2.vikend:
natočim puni rezevar rekoh da ne prekidam dok radi zakovitlam talog i nebi ga upalio nema šanse , stavim svječicu novu za nek se nađe skinem fergazer prijašnji vlasnik maknuo je tvorničko sito filter i eto mi posla kupim novi stavim filter na crijevo dovoda goriva OČISTIM frgić je da malo curi na dihtungu ali kao nije sad to bitno potegnem radi ko urica čak mi se činilo da je motor malo zvuk promjenio možda mu je pomogla nova svječica ...

3. i tako ja 3 put na polju (3 vikend) uplim radi meni osmjeh od uha do uha još se i hvali kao znalac malo sam ga pomazio i vide kako šljaka kad ono zajeb
ok - opet je radi cjeli dan napravio je posao ali sam ga na ko invalida vratio doma i nebi ga ni taj a ni drugi dan upalio znam znam godina proizvodnje je to a i tko zna kako su ga ranije odrzavali .....

jel ima tko takvih veselica da zna di je kvaka :icon_axe:

marek

Član
Tu od
26 Velj 2012
Poruka
121
I te kak su prevrtljive te labinke, ja sam svoj prosle god od rezervoara do fergazera, filtera, svjecice cijeli sistem ocistil, namjestil... evo jucer upalila od prve nakon zimske pauze i danas cjeli dan radila ko urica... a svakakvih situacija sam imal, da bi ju zapalil najradje

CAPO ZG

Član
Tu od
20 Kol 2013
Poruka
357
Upravo to dao sam je majstoru da vidi sto je !
Ali odma s vrata mi je htio prodati dizelski motor za nju i sad ja citam da li bi to bilo dobro za mene ili ne i ustanovio da ne dokle god se moze ova popraviti okretna je i brza .... Htio bi je dovesti i red jer snjom kultiviram cesnjak za sad !

gradic

Član
Tu od
5 Sij 2014
Poruka
52
Psjedujem labina 14 ks star je 8 god. Kupio sam ga polovnog s tim da prijašnji vlasnik nije imao kardansku prikolicu samo ga je koristio malo za bašču i košenje trave roto kosom. Ja imam problem sa ubacivanjem u položaj sinhro odnosno nekad uleti samo tako ali češće ide teško a tako isto i sa izbacivanjem pa bih molio forumaše ako netko nešta zna ili ima neka caka da mi odgovori. Pozdrav forumašima

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,767
Na svima ide malo teže, samo malo ga pomakni ili sa ručkama lijevo - desno i pokušati više puta ali ne na silu.:icon_neutral:

Rute666

Novi član
Tu od
10 Pro 2014
Poruka
5
Pozdrav,
imam problem na labincu 3ld510,kapa mi ulje negdje između sistema za paljenje i bloka motora.Dal bi to mogo bit semering na radilici ili nešto drugo?Upomoć!!!!

Najnoviji postovi

Na vrh