Hvala vidit cupri kraju sezone jer ce mi trebat za vadjenje krompira i za prevoz djubreta uglavnom hvala na odgovoruMirso,
još bolje ako imaš automehaničara i daj mu mtk kako bi demontirao getribu (menjačku kutiju) i da vidi gde je šta je šta da bi znalo kako dalje.
Što se tiče ZJ, on je prezauzet jer ima more svojih domaćih zadataka oko svog imanja i ima blizu 15000 postova, odn. drugim rečima zabatali to gde je to na sredini ove teme i razvali getribu.
Samo mi reci da li su to zupcanici pokidali ili sta i kolikk bi me moglo to kostati u eurima??Mirso,
još bolje ako imaš automehaničara i daj mu mtk kako bi demontirao getribu (menjačku kutiju) i da vidi gde je šta je šta da bi znalo kako dalje.
Što se tiče ZJ, on je prezauzet jer ima more svojih domaćih zadataka oko svog imanja i ima blizu 15000 postova, odn. drugim rečima zabatali to gde je to na sredini ove teme i razvali getribu.
Plugom nije jeftin taj vibrirajuci...Čime vadiš krompir? Specijalnim originalnim plugom za vađenje krompira ili vibrirajućom vadilicom krompira?
Ima tu jedan probpem svi tk postovi su problwmi sa izbacivanjem kardana iz brzine ali meni motokultivator izbaci iz brzine ali ne i iz rucica,ali mi se to desava kad sam pod teretom i kad idem nizbrdo a uzbrdo je ko raketa nikad nece da iskoci uz brdo ali nizbrdo oce,ja stanem i stisnem kvacilo i pustim i on krene...Malo sam uključil tražilicu i ponuđeni su ovi linkovi na postove:
Motokultivator LABINPROGRES
Ubacuješ u brzinu koju hoćeš odmah, bez obzira bila ona spora ili brza. Brzine su raspoređene, recimo, kao 1., 3, R (spore), a 2. i 4., te brzi rikverc dobiješ ubacivanjem u brze.poljoprivredni-forum.comMotokultivator Labin Progres servis i održavanje
Može li mi netko reći koji je ovo motokultivator? Izbacuje iz brzina, koliko vrijedi po vama? Motor odličan po prodavaču. motor je lda 451poljoprivredni-forum.com
Nisam gledao što je na njima, ali možda je ZJ mislio na te teme. Pokušaj malo detaljnije pogledati, možda pronađeš nekaj korisno. Ako ne pronađeš niš korisno, moja isprika.
Majstor mi kaze da moze bit do nekih opruga u mjenjacu da li znas kakve su to opruge i za sta sluze (da li one mogu prouzrokovat taj problem)HvalaČime vadiš krompir? Specijalnim originalnim plugom za vađenje krompira ili vibrirajućom vadilicom krompira?