to sam ti rekao da bi se na taj nacin procistio karburator pod velikim vakumom koji vlada u takvom rezimu. povuce samo gorivo preko mah i tako se nekad uspe otpusiti. ako uspes da zatvoris karburator skroz sa vazduhom ona se mora da ugasi nacisto posle par sekundi. ako ti i na zatvorenom pod rukom nemoze da ugasi znaci negde ti uvlaci vazduh. ajde poslikaj taj karburatorsa par strana da vidim dal jos sta nema bitno. platine treba da budu kad skines mehanizam paljenja i verovatno i magnet. ako magnet ima otvore verovatno se kroz njih moze nastelovati.neznam sta te konkretno muci jer jednom si rekao jedno pa onda drugacije. zato se nemoze dati nista konkretno od odgovora.poslikaj kad skines mehanizam paljenja i ventilator ako se skida da vidim paljenje kakvo je. mogucnost je da i tu zeza.... naravno da dela s otvorenim leptirom... nekaj se poklopilo pa sam uspel pofrezat... u početku je bilo kak sam napisal...
...probal sam ono kaj si mi napisal s prekidom dovoda zraka u karburator - odšarafil sam filter i začepil oba kanala... počne krepavat polako, čim maknem malo zdimi i počne radit normalno...
... kad dodam gas čuje se samo buuuuu i počne krepavat...
...danas sam to probaval i kad je u jednom šusu primila gas videl sam iskru iz auspuha...
...nepravilno sagorijevanje?