Postovani clanovi foruma,
unapred se izvinjavam ako se odgovor na moje pitanje vec nalazi negde na forumu, ja sam se trudio da sve detaljno procitam ali nisam uspeo naci, naime radi se o sledecem. U nasledstvo sam dobio motokultivator Labin od 8KS, benzinac, koji je zbog problema sa paljenjem (sto sam procitao na forumu svima boljka) vise stajao nego radio, tako da je u dosta ocuvanom stanju. Kako sam na ovom polju apsolutni pocetnik molim Vas za razumevanje ako napravim neku gresku u objasnjavanju. Pre par dana sam u prodavnici kupio modul elektronskog paljenja za navedeni motokultivator firme "Motorco" iz Horgosa. Prodavac mi je objasnio da platinsku dugmad skinem, zicu sa bobine povezem na eletroniku koju prisrafim negde na masu jer se na elektronici ujedno nalazi i dugme za gasenje i to je to... Sve je to lepo zvucalo u prici, kada sam sve uradio po navedenim uputstvima, varnice na svecici nije bilo ni u snu. iz tog razloga molim nekog od clanova ko je imao iskustva sa zamenom platinskih dugmadi elektronikom da mi objasni na koji nacin pravilno da je postavim, ili ako se pak to negde na forumu objasnjavalo da me uputi gde, kako bih mogao procitati. Unapred zahvalan.