Evo promjena gumica, segera, semerinzi na vratilima i sitnih dijelova, sve očišćeno od masti i hrđe, na novo podmazano i novo ulje,nove brtve, dodatno stavljeno silikon brtvilo i obojan mjenjač uljnom bojom, sad sve ima puno manje lufta i laganije upada u brzine. Neke dijelove sam mislio kupiti nove ali kad vidim da i novi dijelovi imaju lufta više nego njegovi trenutni odlučio sam ostaviti njegove dijelove jer fizički su u dobrom stanju i nije potrebna zamjena
Što se tiče okretljivih ručki, kad sam sve očistio od hrđe i masti, lufta skoro da nema "na oko* niti izgleda pohabano dok sistem okretljivih ručki nije montiran na motokultivator.
Naravno sve oprao, podmazao itd.
Sastavio glavni stup ručki i izmjerio na krajevima ručki ima posmaka/lufta jedno 30-40mm, ali ne mislim za sad ništa dirati ,ostaviti ću ovako pa poslje ako me bude smetalo riješiti ću i to, jer mislim da se može i to riješiti.
Ako se pogleda koliko sve skupa zbog okretljivih ručki i samom sistemu poluga brzina, viljuškama brzina, polugi diferencijala ima pomaka, mislim da ovo ne treba brinuti jer ipak je ovo motokultivator a ne auto,tako da ovako ostaje za sada.