Patrik Franić
Novi član
- Tu od
- 22 Srp 2023
- Poruka
- 17
Ispravak, sad sam bolje izmjerio, ima 290Nisam uspio točno izmjeriti bez skidanja lima, al sam odprilike izmjerio između 260 i 270
Ispravak, sad sam bolje izmjerio, ima 290Nisam uspio točno izmjeriti bez skidanja lima, al sam odprilike izmjerio između 260 i 270
Ajde naručio sam neki koji bi mogao pasati, ali imam novi problem i jako trebam vašu pomoć. Znači, vozim se u 1. Brzoj niz nizbrdicu sa uključenim kuplungom (znači motor se vrti zasebno a ja idem preko 20 na sat) i sad idiot glupi od mene ide prebacivat u 2. Brzu i normalno čuje se deranje zupčanika. Sve i dalje radi normalno ali sam jako zabrinut, ako itko ima kakav savjet sta se moglo dogoditi neka mi molim vas javi. I usput, imam 15 godina i vozim labina mozda 3. Put u životu pa ne osuđujte budaluJao nije to taj, meni je 290 nutarnja mjera
Gledaj s okretnim ručkama; manje problema s biračem brzina, jednostavnije šaltanje...a i ručke su jače. Rijedak je onaj s fiksnima koje nisu pojačavane i zavarivane... Pretežito gledam starije tipove sa fiksnim ručkama...
Našao knjigu sa uputamaProguglaj malo kak treba pripremiti te vijke.