• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motokultivator Labin Progres servis i održavanje

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
3,169
Šta si gledao unutarnje kuglice u sistemu koje širenjem i skupljanjem pomjeraju polugu koja dodaje i smanjuje " gas"., takođe lisnata opruga ...

Toma49ka

Član
Tu od
28 Ožu 2020
Poruka
96
Zanima me kako bi trebao izgledati stol, ne treba bit previsok. Da se lda 450 moze lagano upaliti, koje cca dimenzije i to... kad je motor sam tesko ga upaliti i kad ga netko drzi. Netko ima nesto slicno.... mislio na euro paletu ali ne oce izdurat cukanje i paljnje... ili mozda neki metalni stol da povarim... hvala

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
3,169
Čvrsta paleta i prevezati španerom. Ja tako radim kad odem da kupim motor i da ga probam. Meni je tako uspješno. Španer preko glave motora stegnuti.

Tajo pajo

Aktivni član
Tu od
22 Kol 2011
Poruka
555
Pozdrav i svima sretna nova godina. Imam Labinca od 10 ks koji stoji vec ca. 10 godina u garazi. Prije je radio i palio normalno. Zelio bih ga opet pokrenuti. Sto i kojim redom da napravim da ga osposobim? Novi benzin, novo ulje u motor, nova svječica, ….
Hvala

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,411
Ja bi prvo skinul svječicu, probal povuči špagu da vidim jel ima iskre i jel se vrti motor, ako se vrti vračam svječicu i probam za špagu da vidim jel ima kakve kompresije, ako ima ispustil bi benzin i probal.
Bilo bi dobro i fergazer rastepsti ali ja bi probal bez rastavljanja.

Ovo sve ostalo se stigne kasnije promjeniti, kad upali, a ako ne upali bacil si novce.

Tajo pajo

Aktivni član
Tu od
22 Kol 2011
Poruka
555
Kad skinem svječicu, da stavim par kapi ulja (kojeg) u cilindar i lagano povučem špagu?

Kompresije buddm imao, jer nije puno radio, a valjda nije pukla neka karika sama od stajanja.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,411
Možeš wd našpricati unutra.
Ne bojim se ja da je pukla karika več da je cilindar ruzina (hrđa) uhvatila od stajanja.

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
3,140
Bu to dobro samo ak nije od stajanja nešto zahrđalo kak na mojoj koju sam kupil.
No ni bilo nikakovog kvara samo majstor sve počistil i posložil išla ko zvrk a prije toga samo trokirala itd

Najnoviji postovi

Na vrh