• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motokultivator LABINPROGRES

vica

Aktivni član
Tu od
1 Sij 2013
Poruka
3,400
tako otprilike sam rekao. ma svaki pretovar je reskir. moj drug je labina pretovarao i terao ko bog djavola. za 30 god samo osvezavanje motora je dobio a menjac bar 7-8 puta je sto ja znam radjen i to sve sa tezim posledicama. dva cela kucista su samo promenuta a kamo li delova u njemu.a vecina rada je 95% voznja prikolice polosem putu. i vecina je tako prosla

laik

Član
Tu od
27 Pro 2011
Poruka
371
Dobro je to znati...i paziti da se ne pretovara i ne vozi brzo po lošim putevima.

apokaptus

Član
Tu od
10 Svi 2010
Poruka
861
Narode...da li na superspecijal pase LA 300 benzinski motor bez nekih prepravki?

Posljednje uređivanje od moderatora:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Ako je konus isti onda bi trebal pasati. Jedino kaj od njegovih 7..8ks pojede getriba od SS-a.

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
LA 300
7yt.gif
što manje ga vidim bolje je.Jako loša iskustva s njim (težko pali rado gasi).

putnicara

Član
Tu od
27 Velj 2013
Poruka
290
ne znam zašto svi mrze LA 300.ja ga imam na muti i pali od prve sa čokom.rad mu je odličan i propuca samo kad naglo pustim gas,a i onda se to jedva čuje

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
:(y):
Slažem se s tobom. Nemam loša iskustva s njih 2 koji su bili pri meni u dvorištu.

apokaptus

Član
Tu od
10 Svi 2010
Poruka
861
kontam uzet jedan ko alternativu na superspecdijalu na mjestima gdje dobro dodju obraji a ne snaga npr kad je u pitanju kosevina tu dosta kosim prva pa pun gas zbog kose koja hoce dosta obrtaja da bi dobro kosila a to dizelu ne pase

i onda kad bi imo benzinac svrnem dizel motor s p5 sarafa metnem binzinjaru i vrtim obrtaje bez problema benzinci trpe obrtaje vise a snaga mi tu i ne ttreba neka
samo je pitanje da li to bez ikakvih prepravki pase na superspecijal treb emi odgovor pouzdanog neko ko je vec probo

joj ubiala me piva neznma ni slobva ubosanta nastaturi

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Za kakvu kosilicu, strižnu ili roto?
Za strižnu imaš višu brzinu kardana, pa možeš kositi na leru. Za roto kosu, istina, treba okretaja, ali i snage. Taj motor može stalno raditi na 3000rpm, pa ne brini.

vica

Aktivni član
Tu od
1 Sij 2013
Poruka
3,400
mala je razlika u obrtajima benzinca i dizela. LA300 ide do 3600 obrtaja koliko mi se cini a dizel 3000 tako da bi jako malo dobio.

apokaptus

Član
Tu od
10 Svi 2010
Poruka
861
Ama ne samo sto nije malo nego benzincima ne smetaju obrtaji ko dizelima. Taj motor se sigurno bolje osjeca na 3500 obrtaja nego kao dizel na 3000

ZJ...kako bolan mislis striznom kositi u leru pa necu grdosiju od 300 kila gurati po travi :)

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Nšta od toga , ti trebaš nešto iz serije LAP 4x0 .
A i da ti ga netko pokloni ubiče te potrošnja .

Posljednje uređivanje od moderatora:

hodor

Dobro znana faca
Tu od
22 Sij 2013
Poruka
1,746
Imaš kipora(ili nekog drugog kineza), on ti ide do 3600, a i prihvat bi morao biti standardiziran.

vica

Aktivni član
Tu od
1 Sij 2013
Poruka
3,400
kipor KM186 F od 8ks ide original na labina specijala , imt509 i sve sto je te serije motora.manje trosi i kod nas se da nekazem masovno ugradjuju . kome god je losiji motor ubacuje ovoga. e sad imaju dve verzije motora .jedni idu 3000rpm a druga verzija 3600 rpm. mala razlika u snazi i kubikazi . i za moj kipor isto dve verzije i tako i za onaj jos slabiji. moj motor kipor KM 178F od 5ks ide original na malog labina , mutu , imt507 .svi su skoro izbacili tog LA 300 i ubacili kipora ili kineske kopije istog

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
On treba/hoče benzinca ?!
Dobri su mi benzinci , imaju hrpu prednosti .

Ali ja si ga budem priuštil tek kad budu tih snaga sa anjšpricom .
Do tada karburato-fala lepa

vica

Aktivni član
Tu od
1 Sij 2013
Poruka
3,400
e znam ja sta hoce , ko i svi mi. sto jeftinije a da radi i da se nekvari. e sa LA300 bi se bas usrecio.kod nas se u bescenje mogu naci , mnogi su vec pretopljeni zato sto su bili usluzni gazdi.

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Dali je tko probo stavit motor od stare bečeeske,kod nas jih je puno po oglasima.Imaju acme motore a prihvat je sličan.

vica

Aktivni član
Tu od
1 Sij 2013
Poruka
3,400
acma dizel je kontra smer motora . a benzinac ko benzinac .bre ljudi to je konstruisano pre isusa. gde delove naci kad ni za labina nema kod kolege. a benzinci brdo delova za rezervu. a bre sredi tu kosu ili nabavi IMT -ovu i miran si. kod mene ako bi radila na punom gasu i jos lose kosila ili bi je razbio ili bi je prepravio ili prodo. zbog jedne usljive kose tubati motore stalno. a potrosnja da negovorim ima te pojede bre

Najnoviji postovi

Na vrh