na sreću ja sam kupio goldonija sa već tvornički ugrađenim paljenjem na kljuć i svijetlima.....fora u svemu je između ostaloga što od akumulatora zbog malih dimenzija stane akumulator od 33 ah (tvorničke preporuke) a košta najjeftiniji 700 kn...to ti se raspravljalo u ovoj temi ako se ne varam...
ja sam berrtolinija pitao za to..
ugl jako skupo i zaje**no...
trebas anlaser, radit zube na zamasnjaku, cjelo kuciste tvog motora nije za ugradnju anlasera.
Jedino da ga spojis remenim prenosom direkt na remenicu na koju omatas strik.
Samo neznam kolko je to pametno.
Ja imam original elektro start na goldoniju i u kutiju staje akumulator za azijska vozila od 36ah.na sreću ja sam kupio goldonija sa već tvornički ugrađenim paljenjem na kljuć i svijetlima.....fora u svemu je između ostaloga što od akumulatora zbog malih dimenzija stane akumulator od 33 ah (tvorničke preporuke) a košta najjeftiniji 700 kn...
Reci mi molim te ako možeš dimenzije tvoga akumulatora jer cijena od 700 kn mi je malo nerealna.. Cijena za tvoj mi se čini na mjestuJa imam original elektro start na goldoniju i u kutiju staje akumulator za azijska vozila od 36ah.
Prošle godine sam uzeo novi u tokića, izašao me oko 330kn (s popustom 20%)
Super uštedit ću malo na razlici... ZahvaljujemOtisao sam pogledati, radi se o Topla TT35J 35Ah koliko vidim na netu dimenzije su 196x128x202 .
evo ga tu za 375 kn
To zaboravi,preslabi suPa kaj nepašeju akumulatori od motora/skutera?