Znaci treba tako da bude 😅A što podmazuje ležajeve u toj "kvrgi", vjerojatno iz getribe?
a zašto duple točkove?Posto sam poceo ove godine da kosim za pare,bila je fina zarada za prvi put da to radim e sad zanima jedna stvar kosio sam i u strani dosta naravno rasirio tockove pa sam razmisljo da stavim duple tockove na mali labin,zanima me dal ce to sta da osteti kod menjaca osovinu,eto neko iskustvo ako ima
jel nisu bolji tegovi, teze ce skretati s duplim tockovimaVjerojatno zbog stabilnosti i manjih bočnih klizanja
Ja zbog kosnje u strani,jer gledo sam one bcs kosacice sto kose velike strane imaju duple tockove...jel nisu bolji tegovi, teze ce skretati s duplim tockovima
Da...pitam jer uzeo sam menjac od goldonia 10hp i ima ove dvije blokade,e sad jedan majstor kaze drugacije za ovo sto meni nije logicno kaze kad krenes da ores podignes obje lakse se ore...zato pitam jer sam otvorio taj menjac on nema dolje kod osovine neki zupcanik da bi to ukopcavalo...logicno bi bilo sto ti kazes zbog lakse okretanja😀al evo kad sastavim taj menjac probacu gakad skreces da iskljucis unutrasnji da lako motas, ili oba ako trebas gurati ugasen kao na malom labinu
ne kontam kako rade ovi sto nemaju blokade, ja imam 2m i 140 kg i jak sam onako bas a opet i sa blokadama se oznojis, bez toga motokultivator ne uzimati ni za dz
nije da se pravim pametan, ja sam isao da kupim mali labin i slucajno kupio goldoni, imao sam u pocetku probleme dok nisam nastimao sajle i buzire pa mi nisu radile blokade, pa to nije za raditi, sve na sebi okreces, moras ubacivati u rikverc, napred nazad, bez veze a isto para motokoultivatori
Najbitnije kod njih je da nekako rijesis buzire da valja, mene je to jelo i kostalo zivaca. Doslo mi napravljeno sa dugackim buzirima da mozes okretati rucke i nije radilo nikako. Sve dok nisam procitao da moras otkopcati na rucicama, rotirati pa opet zakaciti na rucice, napravio kratke buzire i sad to radi kao sat plus kad otkacim na rucicama uvijek mi je da desnom skrecem desno a onako kad se rasparis treba ti dosta da naviknesDa...pitam jer uzeo sam menjac od goldonia 10hp i ima ove dvije blokade,e sad jedan majstor kaze drugacije za ovo sto meni nije logicno kaze kad krenes da ores podignes obje lakse se ore...zato pitam jer sam otvorio taj menjac on nema dolje kod osovine neki zupcanik da bi to ukopcavalo...logicno bi bilo sto ti kazes zbog lakse okretanja😀al evo kad sastavim taj menjac probacu ga
Ja sam kupio originalne tegove sa rupom u sredini pa mogu priblizavati i skupljati tockove bez da ih skidam, malciram zid bukvalno i ne klize se i ne proklizuje jos mene vuce uz brdoJa zbog kosnje u strani,jer gledo sam one bcs kosacice sto kose velike strane imaju duple tockove...
Hvala ti na 😁valjali bi meni tegovi da nisam tako daleko Crna Gora,al eto dako ih nadjem kod nas ...Najbitnije kod njih je da nekako rijesis buzire da valja, mene je to jelo i kostalo zivaca. Doslo mi napravljeno sa dugackim buzirima da mozes okretati rucke i nije radilo nikako. Sve dok nisam procitao da moras otkopcati na rucicama, rotirati pa opet zakaciti na rucice, napravio kratke buzire i sad to radi kao sat plus kad otkacim na rucicama uvijek mi je da desnom skrecem desno a onako kad se rasparis treba ti dosta da naviknes
Mana tih rucki originalnih je sto je kvacilo dosta ukoso i tesko ga je stiskati, bolja je verzija na onom modelu novijem od 10ks gdje je kvacilo na lijevoj strani a obe blokade na desnoj
Ja sam kupio originalne tegove sa rupom u sredini pa mogu priblizavati i skupljati tockove bez da ih skidam, malciram zid bukvalno i ne klize se i ne proklizuje jos mene vuce uz brdo
Pretpostavljam da bi dupli tockovi dobro drzali pravac
View attachment 53105
Da dodam da imam originalni teg za striznu kosu visak ako nekom treba 😁