Bas me podsjeti s ovim brus na .... ma nema veze hvala ti.Kaj sad majstori?- ponudite se .
Svi sve znamo a kad treba pokazati , budemo preko foruma .brus .
Gdje je mtk ?- , velečasni dolazi
Koristim tarup za kosenje i ako je do koljena trava kosim drugom sa 10" tockovima na malom Goldoniju i dizel motorom od 6ks, radni zahvat tarupa je 70cm. Gusi se jedino ako naleti na krticnjak ili mravinjak. Gledaj da de moze podesavati visnina i ugao kosenja, masa nekih pravljenih ne moze mijenjati ugao. Ja kosim i travu do struka nekad kad ne stignem ranije al onda idem prvom i podignem 10cm noz od zemljeJel tarupi za kultivator rade dobar posao ili je to samo bacanje para? Ima kod nas novi za 400-500 evra, a ako rade to nije mnogo para
Nemam pojma al original pase na mali labin, bez prepravki. Mislim da je nesto talijansko, bila je je naljepnica al nije se vidjela marka nego neke druge rijeci na IT. Ima ga moj drugar godinama i ja ubodem jedan u oglasima i odmah ga uzmem sebi. Fali mu samo korpa za skupljanje trave da bi bio savrsenkoji je ovo malčer?
Ma nema tu sta osjetiti, ispod koljena bi islo i trecom al ne mogu ga stici. Morao bih trcati za njim. Mozda ti bude nezgodnije s tim velikim raditi pogotovo ako imas kakvih vockiView attachment 61457
Stigao labin juče. 3000 evra 2000 godište.
Ako ti kosiš sa malim labinom, onda ovaj ne bi smeo da oseti.
Ima, ali je 95 zahvat, jer nema dovoljno snage za veći zahvat.Valjalo bi da ih prave da ima dupli noz i recimo 140cm hvat
Majketi,kud su cijene otišle😱Stigao labin juče. 3000 evra 2000 godište.