• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motokultivator LABINPROGRES

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
Naletio sam na jednu prikolicu , izgleda dosta dobro i kompletno osim što ju je uništilo vrijeme ali ništa jako strašno , uz promjenu guma mogla bi poslužiti i u takvom stanju . Ako je neko zainteresiran neka se javi da mu dadem podatke vlasnika otpada na kojem se nalazi . Cjena je negdje oko 1200 kn telefon iz usluge 091 252 30 69:supz:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
ajme,pa to je šteta da propadne,uz malo truda da se obnovi bila bi super kome treba....
samo mi nije jasno zašto je ruda spajana kod nožne kočnice,jel to tvornički ili kakva dorada...:scratch

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
ajme,pa to je šteta da propadne,uz malo truda da se obnovi bila bi super kome treba....
samo mi nije jasno zašto je ruda spajana kod nožne kočnice,jel to tvornički ili kakva dorada...:scratch

Je stvarno šteta da propadne , što je dovarivano ili produživano neznam , možda je nekome bila prekratka kod kapčenja ali prikolica je super uz malo truda ili u najgorem slućaju samo promjeniti gumei voziti još bi ona i u tom stanju radila , ali koliko sam čuo popodne da je već bezecirana :partyman:

nsamanic

Član
Tu od
8 Ožu 2010
Poruka
57
question??

pozdrav svima ja sam tu relativno novi!!!
zanima me jedna stvar, danas sam frezao sa mtk labincem 14 ks, i ima kotače od 15 cola!!

dali je problem kod podmazivanja motora, pošto je prednji kraj jako propet u zrak???

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
bez obzira na kombinaciju mondijal specijal? koja cijena je realna za rabljenu felgu.neoštećenu.

bio je oglas na njuškalu,lik je tražio,mislim, 500 kuna za 12"...za par sa lošim gumama..

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
mondial nije predviđen za 12 cola, samo specijal, pa što ti nemaš 12 cola gore? Nema realne cijene sve je stvar ponude i kupca, netko na felge naleti na otpadu, netko ih pokupi besplatno negdje, cigani naprimjer, netko plati 1000 kn za polovne a netko kupi nove. Recimo da bi 1000 kn za rabljene 12-ice bilo previše, 100 eura tako tako, 500 kn povoljno a ispod toga gladi bradu, naravno s dobrim gumama.

imam ja 12ke ali su kod mene fićine felge pa imam problem kod sužavanja prilikom kopanja u redovima krumpira naprimjer.moja radna širina je samim tim fiksna na 70 cm i to je to.a da ih stavim bez proširivača onda bi ih morao okretati i opet nije to to jer gubim onda trakciju jer mi šara stoji kontra.
tip traži 100 eura za felge bez guma

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
Mislim da dilema oko ovih od 500 kn nije još provjerena jel bilo za par ili komad, mislim da je to bila ili još je cijena za komad. Napisao sam ti realnu situaciju kako se kreću cijene po oglasnicima, kojih 100 eura za 12-ice bez guma, bolje da je rekao 20 KM bio bi realniji.

znam.tip traži za gume 60 eura,polovne.a nove koštaju oko 70 eura.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Mislim da dilema oko ovih od 500 kn nije još provjerena jel bilo za par ili komad, mislim da je to bila ili još je cijena za komad. Napisao sam ti realnu situaciju kako se kreću cijene po oglasnicima, kojih 100 eura za 12-ice bez guma, bolje da je rekao 20 KM bio bi realniji.

nisam ni ja siguran jel to bilo za komad ili par,brzo mi je nestao oglas i nemrem ga više pronaći...:scratch

Tomo1987

Član
Tu od
4 Kol 2010
Poruka
616
Evo da se javim, problem sa dimom na odusku je rijesen promjenom ulja.

Nego imam molbu ako je netko voljan mi objasnit na sto trebam pazit kod izrade prikolice,neke dimenzije,osiguranja, pozicija osovine...

Usput SEP 2000 ima reduktor, znaci 3 naprijen 1 R, ili 3 R i 1 naprijed.

VikendSeljacina

Aktivni član
Tu od
4 Ruj 2010
Poruka
235
Kod prikolice je najbitnije da definiraš što ćeš voziti i po kakvom terenu.
O tome ti ovisi i pogon i dimenzije.
Ako nisi siguran što ćeš sa prikolicom najlakše ti je preraditi auto prikolicu.

S

staffmen

Guest
mislim da cu i ja morat napravit jos jednu prikolicu.
Ova original goldoni ima 0.5 m3 zapremninu i to je taman kad se vozi zemlja, soder...
Al stari namjerava nabavit koze pa ce mi trebat nesto vece za bale.
Na ovu mi trenutno stane oko 12 bala slame i to sa otvorenom zadnjom stranicom. A to je premalo, a i nije neki teret pa bi da ih stane barem duplo.

Malo zanimljivosti
Ujak mi zna sefa u labinu...nisam to nit znao.
Kazu da rade 3 smjene i da dnevno naprave 200 getriba. Izvoze po balkanu, francuska, spanjolska, njemacka...
Znaci nema recesije

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
mislim da cu i ja morat napravit jos jednu prikolicu.
Ova original goldoni ima 0.5 m3 zapremninu i to je taman kad se vozi zemlja, soder...
Al stari namjerava nabavit koze pa ce mi trebat nesto vece za bale.
Na ovu mi trenutno stane oko 12 bala slame i to sa otvorenom zadnjom stranicom. A to je premalo, a i nije neki teret pa bi da ih stane barem duplo.

Malo zanimljivosti
Ujak mi zna sefa u labinu...nisam to nit znao.
Kazu da rade 3 smjene i da dnevno naprave 200 getriba. Izvoze po balkanu, francuska, spanjolska, njemacka...
Znaci nema recesije

netreba ti nova prikolica samo produži stranice daskama ili krovnom letvom 5x3cm i to je to.

Najnoviji postovi

Na vrh