• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motokultivator LABINPROGRES

Tomo1987

Član
Tu od
4 Kol 2010
Poruka
616
Nije li ovo sto se montira na normalne (gumene) kotace te se u slucaju blata samo prebace preko gume?

newbitmapimage3f.jpg

Jel bi netko znao cijenu toga?

S

staffmen

Guest
da to se samo prebaci na gume kad zapnes.
Ko na traktoru.
Mislim da to zovu kandze.

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
e j..i ga puknuti gdje ga samo nađeš,po diskovima mora da je neka sadilica za grah ili nekakvo drugo zrnato povrče ili nemam pojma :partyman:

fićona

Član
Tu od
29 Kol 2010
Poruka
509
pozdrav opet se javljam s problemom
ovoga la300 se dost grije i dok mu pustim gasa plamena baca i ugasi se i nemrem ga upaliti dok se ne ohladi,da odma velim svečica je druga,karburator čisti,ima dost ulja u kučištu filtera
zna ko odgovor?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,787
pozdrav opet se javljam s problemom
ovoga la300 se dost grije i dok mu pustim gasa plamena baca i ugasi se i nemrem ga upaliti dok se ne ohladi,da odma velim svečica je druga,karburator čisti,ima dost ulja u kučištu filtera
zna ko odgovor?
To ima elektronsko paljenja?

fićona

Član
Tu od
29 Kol 2010
Poruka
509
ima ono za gašenje prekidača sad dal to spada pod elektronsko al je to uzeto dole tak da dela bez toga

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
ima ono za gašenje prekidača sad dal to spada pod elektronsko al je to uzeto dole tak da dela bez toga

taj prekidač nije nikakav pokazatelj,
e ima ili nema elektorsko paljenje,
jer obadva tip ima taj prekidač.
daj sliku tog djela, pa ti budemo mam rekli e ima ili ne...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,787
pretpaljenje,možda vam bu smešno al neznam kaje to :rolfer:i meni je smešno
Dečec, a zakej se ti uopče ujuto budiš :scratch
Suta je ponedeljak, a za tebe je izgleda bolje da ideš zidare dvorit dok je još sezona

fićona

Član
Tu od
29 Kol 2010
Poruka
509
je nemrem iti zidare dvoriti kad f školu rano pem
no onda dajte mlad sem željan znanja rečite mi kaje to pred paljenje,točno kaje to elektronsko paljenje,nisam zafraj išel za mehaničara,naprimer na zetoru svojemu sam se navčil na forumu većinu od tebe,a pak temu labinpogres nisam pratil pa neznam o njemu baš nekaj,a doma me nema ko vučiti jedino sad dok sam na praksu krenul onda sam se navčil

jeffy

Aktivni član
Tu od
7 Ruj 2010
Poruka
1,433
Jel ti se možda auspuh zažaril pa da ti nije pretpaljenje malo prekasno....:?

Najnoviji postovi

Na vrh