• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motokultivator LABINPROGRES

G

gigii

Guest
i još jedno pitanje za znalce , kupio bi najradije neki polovni ali relativno novi motokultivator i volio bi labinca jer ih ima puno i vjerujem da za djelove servise i sve ostalo nema problema a tu na krku se prodaje jedan motokultivator sličan labinprogresu ali ima 10 ks dizel i na njemu piše BCS , dali je taj stroj isto kvalitetan i koja bi mu bila realna cijena , čovjek ga nije puno koristio ali ima jedno 5-6 godina ?

G

gigii

Guest
Kopačica ide puno dublje u zemlju kako ste i sami napisali. Preporučujem Labinprogres jer za njih ima dijelova i osiguran je servis dok za BCS su oni daleko skuplji i prilikom prodaje rabljenog je mnogo lakše prodati Labinprogres jer njih svi traže.

Edit: Ako je to ovaj mtk od 8 ks http://www.njuskalo.hr/oprema-obrada-tla/bcs-kopacica-motokultivator-oglas-3548108 onda je on pandan malom mondialu od labinprogresa

je to je taj link , dali bi taj stroj zadovoljavao potrebu održavanja tog polja , znači, oranje frezanje, vadilica za krumpir i sl.? čovjek bi i spustio cjenu a ja bi za to dao max 10000 , dok je druga opcija nešto ovako http://www.njuskalo.hr/oprema-obrad...vator-super-special-green-14-ks-oglas-3699159

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
Iz iskustva ti mogu reč da sve zavisi o zemlji ja sam imo labinca od 14 konja u mome polju se jako loše oralo,a par sto metara napred milina i lijepo je slago brazde...tako da sve to ovisi o zemlji,toliko sta ce tiče oranja...sta se tice frezanja tu je dosta dobar...i dosta duboko može frezat,ja sma imo i vadilicu za krumpir... inače dobro vadi...sjebana je ova naša zemlja isto sam s krka i dosta je teska za obrađivat barem ova moja,u momem polju! imas slike,oranja,frezanja,vađenja krumpira u mojoj temi imas slika koliko god očeš i ovaj je stariji,po glasina sam čuo da je ovaj novi bolji i lakši za upravljat...barem se tako govori......Pozdrav

Posljednje uređivanje:
G

gigii

Guest
Iz iskustva ti mogu reč da sve zavisi o zemlji ja sam imo labinca od 14 konja u mome polju se jako loše oralo,a par sto metara napred milina i lijepo je slago brazde...tako da sve to ovisi o zemlji,toliko sta ce tiče oranja...sta se tice frezanja tu je dosta dobar...i dosta duboko može frezat,ja sma imo i vadilicu za krumpir... inače dobro vadi...sjebana je ova naša zemlja isto sam s krka i dosta je teska za obrađivat barem ova moja,u momem polju! imas slike,oranja,frezanja,vađenja krumpira u mojoj temi imas slika koliko god očeš i ovaj je stariji,po glasina sam čuo da je ovaj novi bolji i lakši za upravljat...barem se tako govori......Pozdrav

evo baš sam pogledao cijelu tvoju temu i bome si ljepo sve predočio i popratio slikama , mislim da bi meni baš to trebalo ! Reci koliko duboko je labinac frezao ? I dali znaš možda gore na krasu da neko prodaje kakav motokultivator ?

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
Hvala...zavisi kako ti se freza zakopa,ali mislim da oko 20 cm dere bez problema...dignes poklopac i sjdnes na ručke gaščina do kraja i piči,ja sam jedini koji je prodavo i ja sam prodo jer sam si kupio vinka tak da...jbg..iz kojeg si ti mjesta...

roko

Član
Tu od
10 Pro 2007
Poruka
867
Pozdrav! Prodajem ja svog labinca...2 godine sam frezao zemlju s njim a sad mi stoji u garazi! 2007.kupljen novi!

Za frezat je zakon, samo tko imazavise frezati, bolje je TV!
Pogledaj malo pod temom lavanda, tamo se vidi sta sam i kako radio!
E da, labinka je 14ks. Imam frezu i obicnu prikolicu uz njega, isto sve novo kupljeno! Pozz

G

gigii

Guest
roko, koja je cijena i gdje se nalaziš ?
,,
krumpironja, ja sam iz malinske a punica mi je sa krasa !
pozz

roko

Član
Tu od
10 Pro 2007
Poruka
867

dao bih sve za 20.000,00 kn! kultivator, kopačica i prikolica! iz Hrvatske Kostajnice sam!

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
roko, koja je cijena i gdje se nalaziš ?
,,
krumpironja, ja sam iz malinske a punica mi je sa krasa !
pozz

slušam...kako se zove reci mi mozda je i znam....tj sigurno je znam jer znam svakoga na krasu...ili jel ti mozda mene znas?

G

gigii

Guest
krompironja ,od punice mama se zove cecilija strčić i imaju kuču odma na ulazu u krasu s desne strane a s ljeve im je štala to je u biti mama od punice , poznat si mi al te neznam ja sam igor zovu me karamba !
,,
roko , di je hrvatska kostajnica ? jel bi išao labinac bez prikolice , prikolica mi netreba imam samo to polje od 2000m2 tamo sad od kamena radim malu kučicu - spremište te bi ga tamo držao ,ako bi išao bez prikolice koja bi bila cijena ?

roko

Član
Tu od
10 Pro 2007
Poruka
867
Mislim da je samu necu prodati nikad...dam ti sve za 18.500! Prodaj prikolicu ili se sluzi s njom! Gledao sam po njuskalu, idu od 2.000-3.500... Ja sam u sisacko moslavackoj zupaniji, ako se dogovorimo, dovezem ti sve do Karlovca ili Tušilovića!

G

gigii

Guest
roko, hvala na info , javim se kad završim kučicu jer nemam di s njim , ako do tada ne ode !!

roko

Član
Tu od
10 Pro 2007
Poruka
867
Nema problema! Da budem iskren, iznenadilo me koliko su ljudi zainteresirani za kultivator...sa njuskala imam 4 upita, te sa ovog foruma jos 3...
A u opticaju za prodaju je samo 4 dana...

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
to su samo upiti,ništa ne vjeruj dok ti netko ne pokuca na vrata i pokaže pare.....

roko

Član
Tu od
10 Pro 2007
Poruka
867
Trojca mi kucaju na vrata...samo im ne zelim prodati dok mi ne potvrde decki sa foruma!
Mislio sam da ce ga biti puno puno teze za prodati...

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Trojca mi kucaju na vrata...samo im ne zelim prodati dok mi ne potvrde decki sa foruma!
Mislio sam da ce ga biti puno puno teze za prodati...

dobra roba uvijek brzo nađe kupca,i naravno realna cijena,a ne ko neki kaj je dižu u nebesa ....

Na vrh