honde ili mio Osijek nisu najlošiji motokultivatori, za svoju snagu i težinu- 5ks i 150kg težine sa utezima mogu odradit dosta stvari u okviru svojih mogučnosti, za oranje nisu u težim tlima kao što su moja ovdje ima i u slavoniji teže zemlje. a u lakšim tlima nisam probavao, jednostavni su za održavanje , i ne kvare se puno, mjenjač sam otvarao i ja koji nemam puno iskustva što se mehanike tiče sam ga rastavio i sastavio bez problema i funkicionira sve.Honde ili mio osijek su najlošiji motokultivatori. Što ne valja kod novih Labinprogresa? Ljudi pišu svašta, da su radili s njim znali bi da je daleko bolji i jednostavniji za rukovanje od starog tipa. Može se orati s njim bez problema. Održavanje je potpuno jednako kod starog tipa i novog, nema češćeg servisiranja kod novih.
par slika labina i ralice
Ljepo samo lance na kotaće i :!: mislim da će falito neki uteg na ralici jer je motor teži od ralice pa će se morati rućke stalno podizati da bi radio kvalitetno
moj je 89g.
Ima slike 2 stranice prije.
Ja imam utege od po 10kg. Valjda ce bit dosta.
Kotaci su 8 cola al dupli i jos lanci dolaze.
Sad od cetvrtka sam doma pa cu se primit posla.
Jel mi se cini ili je ovo daska umjesto gume na nozu?
Jel ti se ljepi snjeg?
Kak visok snjeg guras i dal mozes zakretat ralicu?
a kaj mu je druga prebrza?
Ja imam manje kotace pa je sporiji.
A el znaš fore oko zaljevanja i tak ..one prave majstorske?ja svog ovih dana nisam ni probao upaliti jer sam predpostavljao da nebi upalio na minus 6