• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motokultivator LABINPROGRES

zcepic

Član
Tu od
17 Tra 2011
Poruka
369
svjećica jednostavno pregori ne baca iskru. radim i sve normalno bude ponekad poludi pa trokira ko lud a kad ga drugi put pokušam upalit on mrtav, izvrnem svjećicu probam i ne baca iskru, kupim novu on upali od prve, i ta nova svjećica traje par sati. motor je 300 kubika. jeli to možda problem u cijeloj struji onoj bijeloj kutiji gdje je gumb za gašenje ?

vladimirec81

Član
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
300
Slažem frezu od super specijala, idem to rastepati, a tam me dočekalo pravo veselje. Majstor je zavaril i jednu i drugu flanđu na osovinu. :madmana:. Ima možda ko od vas kakav nacrt ili zna kak je flanđa spojena na osovinu da ne zbrusim preveč mesa?

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
brusi dok ne otpadne :lol:

Od kud ju je zavaril?..nema šanse da ju je zavaril bez prerade
Možeš hitii sliku ?

vladimirec81

Član
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
300
zalijal je kompletno maticu osovinu i flanđu tak da je sve ravno s flanđom samo osovina malo van štrči. :axe:. nažalost nemam slike.

puknuti 5000-ti post, čestitam !

Posljednje uređivanje:

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
zalijal je kompletno maticu osovinu i flanđu tak da je sve ravno s flanđom samo osovina malo van štrči. :axe:. nažalost nemam slike.

Ja mrzim
čestitare

prokleti alkohol ..ja mislim da je izvana nekakva šajbica (morala bi biti)
A jel se sad klima?

vladimirec81

Član
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
300
Ajde dobro sad i to znam :partyman:

sve je fiksno i nikakve šajbi, velim sve je zalijal. A nikaj onda sutra bude mesarenje :finga: . Nego dal se da to sve rastaviti ako se skine samo jedna flanđa? Nebi ja to diral još koju godinu ali su lageri skroz razj a semeringi ko da i nema. otvorim šaraf za ulje a nutra sahara. Jebo ga švas aparat, da ga jebo

vladimirec81

Član
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
300
E to majstore sad kužim :prayer:. Znači zbrusim maticu i dio šipke,a osovina ostane cijela. Ja sam mislil da su matice na osovini pa da nju ne uništim. Zahvaljujem :drinkers:. Još ako neko slučajno ima katalog ili sliku pvp od lda 450 ...:blackeye

vladimirec81

Član
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
300
Sad imam sve :prayer:. Fala majstore:partyman:.

Danas ga upalio, sve radi, gertriba funkcionira bez greške i tak to... ja zadovoljan. Jedna flanđa skinuta drugu još malo drži. Sve to je držala šipka-šaraf 1.6 cm debeli.Sad mi već na pamet padaju koje kakva pitanja vezana uz sitnice. Na kojem principu funkcionira onaj gumeni čep (starter) na poklopcu ventila?Kolko mora biti stegnuti odušak, onaj stari metalni model? Al sam naporan... :D

Posljednje uređivanje:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Na kojem principu funkcionira onaj gumeni čep (starter) na poklopcu ventila?Kolko mora biti stegnuti odušak, onaj stari metalni model? Al sam naporan... :D

gumeni čep nikad skidao,vjerovatno služi za lakši start,sa start sprejem....:scratch
odušak ne smiješ do kraja stegnuti,mora imati malo lufta......
jel trebaš još i za prikolicu.....:?:
evo ti još pa možda ti kaj posluži......
http://speedy.sh/NXyHD/labinprogres-specijal.pdf
http://speedy.sh/kcBUv/special.pdf
http://speedy.sh/t8rgn/TPS-PP-1500-S-1.pdf

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
đe dođe taj gumeni čep? imaš sliku? misliš onaj sa rupicom na vrhu? a odušak?

gumeni čep ti pokažem kad dođeš ili da ti poslikam....:scratch....piše ti start na njemu,gore na glavi je kadi je poklopac ventila...
odušak ti je na čepu gdje točiš ulje...

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
gumeni čep ti pokažem kad dođeš ili da ti poslikam....:scratch....piše ti start na njemu,gore na glavi je kadi je poklopac ventila...
odušak ti je na čepu gdje točiš ulje...

ockej nema problema

vladimirec81

Član
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
300
Za prikolicu netrebam (još) jer ju nažalost nemam, al nikad se nezna možda koja uleti :) . U svakom slučalu hvala za materijale, od kud ih samo nalaziš ?

Čep je na poklopcu ventila s lijeve strane, nutra je rupica oko 2 mm koja ide nekamo :scratch

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Skinuo si 3-4 priručnika koja nisi ih ni otvorio , sve u njima ljepo piše o svim pitanjim zadnje 3 stranice .
ne kontam ,skinete priručnike ... deponirate negdje na hard i zaboravite na njih ?

vladimirec81

Član
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
300
Malo ti to kronološki ne drži vodu jer nemrem proučiti materijale prije nego su bili postavljeni al dobro,nema veze... 8)

Najnoviji postovi

Na vrh