ma izgleda da ću na ideji i ostati..:mrgreen:
kako? i na koji način bi se ovo dalo pripasati na ss-a? veliš tri brzine? ali kako ih koristiti i uskladiti sass-om? gume su mu 16ke a ss ima max 15ke? Svrha tvog plana mi je poznata i ideja je super da tomo ide na 6x6 posebno kad je opterećen teretom.ali kakve su šanse da se ovo nakalemi na mtk?
MTD "tristać" je fiat 1300? zastava?
da.......:scratch
Toga nema više za nabaviti kaj ne?
A ugradnja anlasera? ima netko kakve slike, kolega ima na šaki već žuljeve... (nije kriv štrik već on kaj pali svaki put na hladno pa potezanje 3x)
KAd bi ovo pasalo.... http://www.njuskalo.hr/moto-agregati/motoric-anlasera-kineze-oglas-3638844
Na traktoriću benzincu od 14 ks sam imao ovo:
http://www.njuskalo.hr/ostali-autodijelovi/dinamo-startei-oglas-425280
ali je skupo za kupiti čak i na ebayu...
zaboravite anlaser.ovu temu sam ja već imao i vodili smo polemike oko toga danima.reko si da ti je kolega pojak čovjek,znači netreba mu ništa drugo nego štrik.ako neide iz prve onda ili je hladno ili je nafta prljava(filter itd..) moj pali bolje od nove stihlovke i sa malo treninga netreba puno snage.
Kolega je jak, ali stalno treba paliti... ma hladno je bilo kad je on to palil... a i nezna njihati nego u rikverc do kraja namota i samo potegne
Mislim da puknuti ima montiran anlaser... negdje sam čul na forumu...a zašto bi to bio bauk? vijenac problem (tokarenje itd...)?
i sve to kad napraviš što si naveo treba ti zaštita od lima i ako nije dobro napravljeno neizgleda kako treba. nema toga što se nemože napraviti,ali je pitanje koliko je isplativo tojest relacija korisnosti i cijene.svako neka radi po svome,velim moguće je sve ali je nerelevantno,barem za mene.a volio bih da je paljenje na ključ,to neporičem.
jako teško,ja sam ga nabavio nakon duuge potrage,isto kao i fićine felge,ljudi na otpadima mi se smijali kada sam pitao za njih...Toga nema više za nabaviti kaj ne? ..
a i nezna njihati nego u rikverc do kraja namota i samo potegne
jako teško,ja sam ga nabavio nakon duuge potrage,isto kao i fićine felge,ljudi na otpadima mi se smijali kada sam pitao za njih...
tako radim i ja,samo još znam potegnuti čok kada dugo stoji...
mislim da bude on preslab da te povuce.... po nekoj racunici to je oko 23km/h ako guma koju ces stavit sa jednim okretom prođe 1,5m (opseg je 1,5m)
ak bude kaj od toga ja te lijepo molim da nam svima skupa to posnimis pa da vidim kak ide.:gitarist:
ljudi gume 6.40 T14 R5......jel to mogu R14 gume,mislim jel pasu felge:madmana::madmana:ajde pa posnimi to kad isprobas.
Mrga. Ja imam kockastu frezu za mondiala i odlicno radi. Neznam kak se njemu stopa, htio bi to vidjet