• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motokultivator LABINPROGRES

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
treba nać potisnu ploču od starog xxxxxx ..ali neću ja mrgu učit on je več dužan kobase :lol:

Puknuti, mtk je od mog kolege, kaj i on treba dati kobase?

Hvala dečki za haubu, prenio ja dalje, kupuje se najvjerojatnije....

Seljačić da li ti imaš možda original haubu (ova što prodaješ), ova djeluje u oglasniku nekak "plastično" :supz: te kako možemo izvesti kupoprodaju budući da nismo blizu?

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
Puknuti, mtk je od mog kolege, kaj i on treba dati kobase?

Hvala dečki za haubu, prenio ja dalje, kupuje se najvjerojatnije....

Seljačić da li ti imaš možda original haubu (ova što prodaješ), ova djeluje u oglasniku nekak "plastično" :supz: te kako možemo izvesti kupoprodaju budući da nismo blizu?

moja je oriđinale hauba,neznam gdje si pa nemogu reći kako do razmjene???

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
moja je oriđinale hauba,neznam gdje si pa nemogu reći kako do razmjene???

Krapina, Zagreb, tu negdje... svakako bi ako se možemo ikako naći da si kupi tip original, posebno sam mu to preporučio...

Ti ju ne trebaš ili si dobio jednu viška? :supz:

jakso001

Član
Tu od
29 Pro 2011
Poruka
74
diferencijal

Pozdrav dali zna tko od cega je ovo diferencijal???????????

Prilozi

• dif04.JPG
    dif04.JPG
    66.1 KB · Pregleda: 180
  • dif03.JPG
    dif03.JPG
    50.1 KB · Pregleda: 145
  • dif01.JPG
    dif01.JPG
    53.8 KB · Pregleda: 138
  • dif05.JPG
    dif05.JPG
    43.5 KB · Pregleda: 138

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
Krapina, Zagreb, tu negdje... svakako bi ako se možemo ikako naći da si kupi tip original, posebno sam mu to preporučio...

Ti ju ne trebaš ili si dobio jednu viška? :supz:

ja sam dobio dvije haube kad sam kupio mtk.Prevoz je moguć ali ne sad preko noći.sačekaj dan dva još dok ti poslikam haubu pa vidi dali je ok za tebe jer je treba lakirati. a za ostalo ćemo dogovoriti ako ti bude odgovaralo stanje haube.

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
Može biti lada, Z1300, Fiat 125PZ. Važan je prenosni odnos. A šta bi ste sa njim?

predpostavljam da bi uradio isto ono što i ja kanim napraviti.sjedalicu na kardanski pogon tako da ima 4x4 dok se vozi a nemora prikolicu kačiti ako neće voziti teret

S

staffmen

Guest
onda dobijes nesto poput tome vinkovica.
Na njuskalu je to kostalo 5000kn

Nova hauba sa nosacem za novi tip ss-a kosta 1000kn i nes sitno. To je bila cijena u gudovcu na sajmu.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
.Prevoz je moguć ali ne sad preko noći.sačekaj dan dva još dok ti poslikam haubu pa vidi dali je ok za tebe jer je treba lakirati. a za ostalo ćemo dogovoriti ako ti bude odgovaralo stanje haube.
dečki,pa ja sam vam negdje na pola puta....:mrgreen:

čak i 7000....:scratch
imam i ja jedan rezervni od tristaća...

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
Od kojeg auta je dif original? čujem odnos 1:4,1 barem je tako puknuti pisao.

Seljačić baci koju sliku haube, jel dolaziš negdje u HR? Zagreb možda? ma nije hitno da treba biti sutra, uglavnom ovih dana... i još moraš reći cijenu...imaš i nosač? kamo se kači?

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754

Nova hauba sa nosacem za novi tip ss-a kosta 1000kn i nes sitno. To je bila cijena u gudovcu na sajmu.

To je bila samo hauba ili sve plastike?

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
Od kojeg auta je dif original? čujem odnos 1:4,1 barem je tako puknuti pisao.

Seljačić baci koju sliku haube, jel dolaziš negdje u HR? Zagreb možda? ma nije hitno da treba biti sutra, uglavnom ovih dana... i još moraš reći cijenu...imaš i nosač? kamo se kači?

biće slika samo se malo strpi nisam kod kuće.Dolazim ponekad u HR, a ponekad češće.Ako ne do Zgreba onda do mtd-a. Cijena 400 kunića za mene ako je ostavim kod mtd-a onda vidi sa njim zbog "ležarine":mrgreen:
Ako ni to neupali šeljem ti je busom za Zagreb ako je vozač htjedne ponijeti i moram vidjeti koliko će on tražiti za to.

jel paše ovako? ali sačekaj sa odgovorom dok vidiš slike

jakso001

Član
Tu od
29 Pro 2011
Poruka
74
Može biti lada, Z1300, Fiat 125PZ. Važan je prenosni odnos. A šta bi ste sa njim?

imam isto od lade 1:2.:axe: ali ovaj ima 4 sarafa i redukcija veca od1:4,bar mi se cini kad okrecem.tek sam nabavio eno sve u nafti jer je jedan tocak tj.glava bila na zemlji.pravim pogon na labinca benzinca 9k.bio sam spojio 1:2 prjenos idem malo prebrzo i tesko se pokrene.gume6.70 14T R5.godina na gumama 0782.

S

staffmen

Guest
To je bila samo hauba ili sve plastike?

samo hauba...Pitao sam covjeka koji ju je nosio zapakiranu u prolasku kolko je platio. Kaze 1000kn s nosacem ak se dobro sjecam.
A ili nazovi entradu.
Neznam koju cijenu ce ti rec seljacic. Al ako ju moras prelakirat i ako nije cijela skroz, i jos nosac moras radit mozda se ovo isplati kupit novo ako je cijena ta koju sam cuo...:scratch

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
samo hauba...Pitao sam covjeka koji ju je nosio zapakiranu u prolasku kolko je platio. Kaze 1000kn s nosacem ak se dobro sjecam.
A ili nazovi entradu.
Neznam koju cijenu ce ti rec seljacic. Al ako ju moras prelakirat i ako nije cijela skroz, i jos nosac moras radit mozda se ovo isplati kupit novo ako je cijena ta koju sam cuo...:scratch

seljačić je gore naveo već cijenu i nemoj da mi kvariš biznis:axe:

Na vrh