Krumpironja
Iskusan lik
- Tu od
- 7 Svi 2010
- Poruka
- 4,085
e to je ta ali sam stavio krivu cijenu....:mrgreen:
ne ne to je prava cijena
treba nać potisnu ploču od starog xxxxxx ..ali neću ja mrgu učit on je več dužan kobase :lol:
Puknuti, mtk je od mog kolege, kaj i on treba dati kobase?
Hvala dečki za haubu, prenio ja dalje, kupuje se najvjerojatnije....
Seljačić da li ti imaš možda original haubu (ova što prodaješ), ova djeluje u oglasniku nekak "plastično" :supz: te kako možemo izvesti kupoprodaju budući da nismo blizu?
moja je oriđinale hauba,neznam gdje si pa nemogu reći kako do razmjene???
Pozdrav dali zna tko od cega je ovo diferencijal???????????
Krapina, Zagreb, tu negdje... svakako bi ako se možemo ikako naći da si kupi tip original, posebno sam mu to preporučio...
Ti ju ne trebaš ili si dobio jednu viška? :supz:
Može biti lada, Z1300, Fiat 125PZ. Važan je prenosni odnos. A šta bi ste sa njim?
dečki,pa ja sam vam negdje na pola puta....:mrgreen:.Prevoz je moguć ali ne sad preko noći.sačekaj dan dva još dok ti poslikam haubu pa vidi dali je ok za tebe jer je treba lakirati. a za ostalo ćemo dogovoriti ako ti bude odgovaralo stanje haube.
onda dobijes nesto poput tome vinkovica.
Na njuskalu je to kostalo 5000kn
onda dobijes nesto poput tome vinkovica.
Na njuskalu je to kostalo 5000kn
Nova hauba sa nosacem za novi tip ss-a kosta 1000kn i nes sitno. To je bila cijena u gudovcu na sajmu.
Od kojeg auta je dif original? čujem odnos 1:4,1 barem je tako puknuti pisao.
Seljačić baci koju sliku haube, jel dolaziš negdje u HR? Zagreb možda? ma nije hitno da treba biti sutra, uglavnom ovih dana... i još moraš reći cijenu...imaš i nosač? kamo se kači?
Može biti lada, Z1300, Fiat 125PZ. Važan je prenosni odnos. A šta bi ste sa njim?
To je bila samo hauba ili sve plastike?
samo hauba...Pitao sam covjeka koji ju je nosio zapakiranu u prolasku kolko je platio. Kaze 1000kn s nosacem ak se dobro sjecam.
A ili nazovi entradu.
Neznam koju cijenu ce ti rec seljacic. Al ako ju moras prelakirat i ako nije cijela skroz, i jos nosac moras radit mozda se ovo isplati kupit novo ako je cijena ta koju sam cuo...:scratch