Krumpironja
Iskusan lik
- Tu od
- 7 Svi 2010
- Poruka
- 4,085
oprosti al ti nisi normalan
Zas pa znas kako smo mi znali nakrcat ovo je p... dim
oprosti al ti nisi normalan
samo vi tovarite nije dosta vas skakalo sa strojića,,,,sirova drva,velika nizbrdica,,,malo ksZas pa znas kako smo mi znali nakrcat ovo je p... dim
koliko se ja kuzim u kultivatoriće ovaj je dosta slabiji od tvog bivsegmi smo znali 2 kubika vozit na njemu sve u zrak...jooj sta se taj navozio...moj stari nije nikada imo nesreću s njim niti se prevrnuo
koliko se ja kuzim u kultivatoriće ovaj je dosta slabiji od tvog bivseg
Ručke su obrtne tj. onaj stup ručki je pigan, nije fiksni pod 45% tako da može okrenuti ručke i staviti komotno volan?
Freza nova? zašto novu preporučate?
Da li ovo vrijedi išta s obzirom da ima vinograda i još nekih parcela za kositi (roto malčer s y noževima)? da li je to original?
http://www.njuskalo.hr/traktori/mot...res-14ks-malcer-prodajem-saljem-oglas-4224457
Ručke su obrtne tj. onaj stup ručki je pigan, nije fiksni pod 45% tako da može okrenuti ručke i staviti komotno volan?
Freza nova? zašto novu preporučate?
Da li ovo vrijedi išta s obzirom da ima vinograda i još nekih parcela za kositi (roto malčer s y noževima)? da li je to original?
http://www.njuskalo.hr/traktori/mot...res-14ks-malcer-prodajem-saljem-oglas-4224457
da da malo manje konjića hehehe.,,,,, mtd001 nemoj se naljutiti al to sto radis je kocka s zivotomMah dobro par konjića...ali taj se navozio on je dok ga ja nisam počeo koristit samo vozio nije se skinuo s prikolce 15-20 godina sigurno
Točno tako artyman:. Ovaj koji prodaje malčer ju je valjda negde zagubil...Jel to ubiti fali samo ona uzubljena puškica?
Točno tako artyman:. Ovaj koji prodaje malčer ju je valjda negde zagubil...
zašto,to je samo nešto više od metra drvi....oprosti al ti nisi normalan
da,ali ti voziš po ravnici a ne po strmini kako je kod mene...Zas pa znas kako smo mi znali nakrcat ovo je p... dim
svejedno ima dosta konja....da da malo manje konjića hehehe.,,,,, mtd001 nemoj se naljutiti al to sto radis je kocka s zivotom
ima li još netko kakvih slika SS-a u akciji?
Freze u oglasniku nema, valjda bu moral kupovati kolega novu...
Kak je to čudo s getribom? čuo je negdje kolega da znaju dosta imati s getribom problema...
ima li još netko kakvih slika SS-a u akciji?
čuo je negdje kolega da znaju dosta imati s getribom problema...
Kak je to čudo s getribom? čuo je negdje kolega da znaju dosta imati s getribom problema...
Primjetio sam i izrazito tvrdi kuplung, moraš biti pravi muž da ga stisneš da odvoji. da li je to normalno?