Nije bas tako, pto radi tako da kad ja ubacim u rikverc on iskljuci kardan i ne moze da se ukljuci dok je u rikvercu
Sve to dok je hladno radi lijepo, kad se ugrije ne radi dobro.
Danas sam malcirao visoku travu, znaci grijanje na max i svasta mi se desava da sam popizdio
Kvacilo standardno, rucice nece u brzinu i ukljucivanje kardana ide bukvalno na silu, jedno odradi npr u prvu ok kardan nece, ili usaltam iz lera prvo kardan ok onda nece u prvu...
Drugo nece skroz da stane kad stisnem kvacilo, jako nezgodno u uskom prostoru kad se ide u rikverc
Kvacilo sam stelao od nula do toga da ne moze vise od pola da se stisne i nema razlike
Ulje mi je iz mjenjaca izbijalo na cep kad zamota malter dugacku travu...
Blokade isto problem, kad se ugrije ne rade nikako, dok je hladno u punom gasu okreces ga u mjestu na blokadi, kad se ugrije jednostavno je ne mozes stisnuti, danas sam silovao i polomio jednu rucicu
Svidja mi se motokultivator ali to oko tih buzira i sajli mi nikako ne ide
Gdje ima povoljno tih rucica za motokultivator ali sa obujmicom, kod mene su nosaci rucica zavareni na rucke, odsjekao bih to i postavio sve 3 s obujmicom. Mozda cak prebacio na desnu rucku obe blokade kao kod novijih modela sto ima da lijeva ostane samo za kvacilo...