Nemoj vozit ako nemaš disk kočnice, kako mislit stati?Niko mi nije odgovorio da li šteti menjaču da asfaltom vozim 30-40-50 km, naravno ili prednja ili zadnja vuča? Ili možda šteti diferencijalima?
Onda vridi uključiti ga samo da idem brže a na manjim okretajima motora, tj da motor manje pati... A taman sređivam prikolicu bez kardanaPunoo brži,brži od traktora,
Samo pazi da ne ostaneš bez ručki u zavojima
Nemam ni ja ;ali me jednom lik pretjecao dok sam bio sa traktorom,ko da je sa autom prošao kraj mene,a možda je bio i u leru,uglavnom naježio sam se kad sam vidio kojm brzinom prolazi pored meneNemam prikolicu s kardanom pa iskreno ni ne znam hah
Pa dosta brži,ja vozim na 12" kotačima pa dosta malih traktora prešišam na cesti,na 15" ide preko 30 na satKoliko je brži ako se vozi preko kardana a izgašena prednja vuča?
Pa ima na prikolici doboš kočnice koje ako su ispravne dobro kočeNemoj vozit ako nemaš disk kočnice, kako mislit stati?
A voziti na "frezu" na malim okretajima motora se baš ne preporuča jer je veliko opterećenje za mali motor
To su većinom mostovi od auta koji su vozili i preko 100 na sat,ako se tamo pri višesatnoj vožnji nisu užgali neće bome ni na frezi za 20 min ili pola ure vožnje,a i ne kočiš stalnoPakne se vužgeju na toj brzini.