Sva kućišta menjača SS su potpuno istog oblika i veličine a i zupčanici su potpuno isti.Možda menjači i merači nisu isti ali obradovao sam se jer sam dokačio ulje
Sva kućišta menjača SS su potpuno istog oblika i veličine a i zupčanici su potpuno isti.Možda menjači i merači nisu isti ali obradovao sam se jer sam dokačio ulje
Jesam i postavia pitanje Ahhh 🫣🤦🏻♂️To bi se odnosilo na da je netko proizveo pumpu za vodu za Labin SS?
Ili da li je netko spajao neku postojeću pumpu za vodu na mtk?
Jeli itko radia pumpu za vodu koja se spaja na vratilo?
Ja sam uradio generalni remont SS pre tri godine i koštalo me u Srbiji 300 evra.Jel itko u zadnje vrijeme radio specijalu na SS-u? Kakve su cijene bile, mislim na dijelove i strojnu obradu?
Imam originalnu centrifugalnu pumpu za GORNJE vratilo SS i sa njom sam radio mnoštvo puta za zalivanje kupusa i kukuruza pored male rečice.Jeli itko radia pumpu za vodu koja se spaja na vratilo?
¸Mislim da su u suštini isti,ali mislim da je problem kod onih koji nemaju okretne ručke i mjenjač na jednoj palici,mislim da se ta vrsta više ne radi,ali zupčanici,kutija mjenjača,diferencijal,,vilice,to bi trebalo biti sve istoKad se već spominje mjenjač, dali su na svim SS isti mjenjači, od 80tih do danas?
Hvala na odgovoru.Ja sam uradio generalni remont SS pre tri godine i koštalo me u Srbiji 300 evra.
Imam originalnu centrifugalnu pumpu za GORNJE vratilo SS i sa njom sam radio mnoštvo puta za zalivanje kupusa i kukuruza pored male rečice.
Radili su i honovanje cilindra i vrlo malo radilicu i to je bilo ukupno 300 evra.Hvala na odgovoru.
Koje su cijene bile za strojnu obradu? Prvenstveno mislim na honanje cilindra, i ako si brusio radilicu.
Kod mene je sve urađeno bez ikakvih problema sa ovlašćenim majstorom zamena poluokretne za okretnu ručku.¸Mislim da su u suštini isti,ali mislim da je problem kod onih koji nemaju okretne ručke i mjenjač na jednoj palici,mislim da se ta vrsta više ne radi,ali zupčanici,kutija mjenjača,diferencijal,,vilice,to bi trebalo biti sve isto