strizna kosa je IMT-ove proizvodnje.
Ja sam zadovoljan rezultatom kosnje. Sirina je 130. Veliku travu po meni cak kosi bolje neg mladu i nisku travu. Prva brzina i gas.
Te kose su puno bolje od originalnih labinovih. Tako bar kazu, ja nisam probao kositi s originalnom pa neznam.
Slike kosnje i kose imas u temi staffmen> u temi "predstavite se". A video u temi "labin ss strizna kosa"
Ja netrebam malcer jer mi trava treba za sjeno.
U mjenjac ide litra i pol ulja ak se ne varam.
Hipenol gtl90 sam ja tocio.
Kako te sluzi motor?
Jel isti ko i moj aln330wb?
Čuo sam da ljudi hvale IMT kose, ali sad ih prvi put vidim. znam ljude koji su kupili strižne kose labinprogres i kosili jedan dan i odmah prodali dalje. mislim da je najveći problem što je kod mene blagi pad terena, i kad idem nizbrdo trava se kupi na kosi. kad kosim nisku travu, ne kosi loše. ali joj zato sve smeta, krtorovine, mali ostatci suhe trave, itd,itd.
a i problem je što niko nezna da naštima kosu da fino leži kod onih zubaca, ili se pretegne ili je preslabo. ja sam našao neku sredinu, ali opet bi moglo bolje
što se tiče motora, nisam imao nikakvih problema. ovo ostalo što se radi u HR je pucalo, posebno kada sam posadio orahe pa se dosta frezalo oko njih. tada kad nije crkao nikad neće. al se zato vario onaj nosač(šipka) ispred motora,(gdje se pali), pa iznad mjenjača, nosači ručki.
nisam stručnjak ali koliko vidim moj ima malo drugačiji zračni filter, bez dodatka kao što ti imaš. i maska je skroz do nosača(gdje se pali), mada nemam maske vec dosta dugo. moj je star oko 10 god.
daj pošalji video kako kosiš, nisam uspio naći