• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

motori tomos

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,811
Zato sam ju i zel...krom na obručima vrhunski.. Špice na zadnjem kotaču su deblje od strane lančanika nego z druge strane.
Rezervar čist iznutra..
Ima potencijala 😀

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,583
Meni se dopada kaj je kompletan, a mora se priznati i sačuvan.
Ko da fali samo donji štitnik lanca.
Nisu imali donji štitnik lanca,samo gornji,barem ga ovaj moj tomosaki nema u originalu

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,811
Možda malo pretamna boja. Ja bi išel na ovakvu 💪💪
U kombinaciji z kromom baš dobro zgleda

Prilozi

• 20250920_183617.jpg
    20250920_183617.jpg
    67.5 KB · Pregleda: 20

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,029
Nisu imali donji štitnik lanca,samo gornji,barem ga ovaj moj tomosaki nema u originalu
Moguče, ne pamtim više.
Znam da nabaviti taj poklopac ko hoče vratiti u tvorničko stanje, na kojima je bil, bude problem. To su svi skidali i bacali, pa i onaj gornji.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,350
Danas u dučanu vidio jednog Tomosa, ali netko ga je bezecirao! pa sam morao kupiti lopatu! :cry:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,029
Za sve entuzijaste, ako već nije bilo: Tomoshop.nl | The #1 in parts for Tomos moped!

Samo želim pomoći..
Mislim da ima više kod mene tavanuše, ormaruše i stalažuše nego kaj je kod njih.
Gledam ovo Tomos AT50 NTX50 engine parts | webshop

Ulja ima punooooo vrsta, čepova za ispust svakojakih boja, tri kajle, četiri pločice, jedna radilica, a i ona je skuplja nego pri nama, lamele Kina, filtera za gorivo boja više nego ral karta ima, kak i creva za gorivo, papira za brtvila različitih debljina i boja, magneta nema ali zato ima onih trkačih paljenja bez namotaja za svijetla, njih možeš kupiti posebno, a koštaju pol paljenja, ali zato ima silikona svakojačkih, a tek svečica o_O

Kad smo več kod Tomosakija.
Došla mi na fejs obavjest koju je objavil vozač specijalnog tereta da se ovo zbivalo prije točno tri godine, što znači da se danas tehnički zišel :cry:

Najnoviji postovi

Na vrh