• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

motori tomos

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,408
E jebi ga, još ako posel mora platiti bolje na 4 brzine ostati :ROFLMAO:
Zafrkavam se, ali to je tak, kad je več širom bum zamjenil ovo, pa i ono... i na kraju se nabere preveč novac.

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,991
Guzica ugledala svijetlo dana.. Prvo promućkan benzin u rezervaru, napumpano gorivo, čok i neću lagat da je upalil iz prve, al iz druge je.. 😀
Zadnje vožen prije 1.11.
Dok zatopli budem počistil lanac, podmazal, napumpal gume i sezona počinje 💪 💪

Prilozi

• 20260222_095836.jpg
    20260222_095836.jpg
    55.1 KB · Pregleda: 20
  • 20260222_095842.jpg
    20260222_095842.jpg
    63.7 KB · Pregleda: 20

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
12,075
Znao sam čovjeka koji je "prepravio" šasiju Tomosa (prešana) tako da je slagana od lima "U" profila !

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,408
Želja mi je udomiti jedan CTX.. Al me ove po 3000e 🤦
Teško Matija, jako, jako teško...
Za dve je samo mašina otišla danas za Ljubljanu. I čovek je bil setan kaj ju je našel, ni pokušal nije skinuti cjenu, molil je da mu ju sačuvamo od sinoč do danas.
Je generalno uređena, radilica nova, nikasil, ctx pogon, paljenje, fergazer, ali dva soma.... još ima bedaka večih nego sam ja bil kaj su meni neki forumaši govorili da sam ja bedak zaostali na tomosu.....

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,991
Razmem ja to, al ono ipak se nadam...
Možda mi uleti neki zaostali v škednju..
Ko je delal novi nikasil?
Mašina je bila višak ili?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,408
Nije niko popravljal cilindar, izmjerili smo ga i zahtjeval je samo da se stavi klip B. Nikasil je tvornički.
Ali kaj to vredi kad je gore stavljen Meteor klip sa ko zna kakvim karikama... kromirane nisu, boljih nismo mogli kupiti, a isto tak i radilica UNIS sa CKR klipnjačom.... naravno sve ovo kaj pišem je rečeno i novom vlasniku pa ako ima gde za kupiti bolje nek mjenja ako ne nek vozi tak kak je.
Mi mašinu nismo ni upalili, ni ulje nismo u nju natočili...

Ne samo mašina, sve je postalo višak pa se pomalo riješava. Nije nam sila prodati pa kad uleti neko ko je zaljubljen.... kak smo i mi nekad bili.
Skupljalo se godinama, kaj znaš i sam. Imamo previše, a nema više ekipe.
Onaj crveni motorič sa ono nadrkanom e90 makinom, on bu najvjerojatnije ostal. Ipak je to uspomena i to na više stvari.

Najnoviji postovi

Na vrh