• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

motori tomos

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,583
E tak, napravili smo još malo mjesta i usrečili nekog novog sretnog kolekcionara, Istrijana iz Pule.
Za peneze koji su se dobili se može dobar dvotočkaš, a bogami i manji četverokotač kupiti. Izgleda da se ipak isplatilo zaostal i glup biti kak mi je moj prijatelj rekel, Bog mu daj pamet, a meni da sam bil još gluplji i iskoristil više prilika koje sam imal.....
Otišla rama s kotačima od D6 i jedna E90 makina.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,583
Vjerujem da se bi našlo :LOL:
Ova crna od BT-a je zakaparena bez termo grupe, ali ima ih još. Neke su vozile, neke nisu, neke treba sastaviti, neke ni nisu tu, ova jedna kompletna je samo za tehnički služila....

Uglavnom.
Ako trebaš mašinu u ok stanju onda znači da to treba biti ispravna mašina.
Ove (tražene), svaka od njih je rastavljena, oprana, dobila nove semeringe, distancirana, prebrtvljena, po potrebi stavljena nova klipnjača, u svaku je išel novi klip sa karikama i takva je otišla u nove pobjede.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,583
Takva mašina košta mene pa nebu ni tebi jeftina, možda bolje da složiš svoju.

Klipnjača imam samo ckr ili kompletna radilica unis, ako ima još koja, mislim da nema.
Cilindar ako nemam dobar moram dati brusiti kak i ti svoj.
Klip ako je dobar ili imam dobar ja sam na konju jer karika imam more, stare zalihe.
Fegazeri su svi umorni.
Paljenje ako hočeš neko bolje košta više.

Bolje da si ti daš složiti svoju nego da se poslje ljutiš na mene kaj sam se trudil da napravim najbolje za obojicu a nisam ti mogel bolje napraviti jer nisam imal od čega.
Evo primjera jednog Meteor klipa 48 kojeg smo davno kupil a sad nam je trebal kad ono karina.... nemamo. Pušilica jer ga nemamo kome reklamirati, a mislim da ga teško bumo više i kupili.
Sreča pa su zalihe pokrile tvorničku grešku :ROFLMAO:

Na vrh