firemanpeter
Dobro znana faca
- Tu od
- 12 Svi 2008
- Poruka
- 1,887
Razumem te, polako češ skupit pa onda nabavit.
je, dok ne staviš klip 42 sa L karikom, i rezonantni suspuh, pa malo ispoliraš usis i ispuh, i onda pijeeeee.... :lol:
e a vidiš ti ovo za intervale kako me nasanjkaju... nevjerojatni su!
skinul sam uputstva za servis, nažalost, skut ima kompjuterski podešavano sagorijevanje, tak da sve kaj mogu sam, promjenit ulje, filtere i svječicu...
Josa
Vidim da si se več sve informisao za Akrapoviča.
A zašto tek na ljeto, šta se čeka?
Noviuposlu
A ovo za Renault Mastaer :scratch prvi put čujem da se može proči toliko puno km. Dobro je to za kilometre, a kolko vrijemena može proči od jednog do drugog servisa?
Da, Bagerista, oni deru samo ako ima šanse. Ljudi neznaju pa im voze. Neki se boje da izgube garanciju pa opet voze na servis.
Meni su htjeli Golfa da vozima na 15 000km pa jim ja kažem da in ima sprogramiran "long life servis" koji najviše može potrajat 30 000 ili 2 godine, zavisi od vožnje onda compjuter od avta sam izregulira kad češ imat servis. Koji servisni interval imaš piše na kodi na naljepnici u haubi pozadi. Meni piše QG1 što znači long life a može i onaj na 15 000, zavisi kako im kažeš da sprogramiraju comp. Originalno je bio sprogramiran long life. Oni su se branili toga i rekli pazi da ne izgubiš garanciju. Ja onda zvao u LJ na uvozača i reko zašto su ga švabi onda tako sprogramirali. Eto onda su vidjeli da znam neke stvari i nije bilo problema nit sa garancijom nit sa servisom.
.
Ja sam sa svojim skroz zadovoljan,mislim samo promjenit auspuh i možda jednom kad bude bio na popravku nekom ugradit petu brzinu,jer nažalost imam samo 4 :weedman:
ako je masina u dobrom stanju, standardna i bez da je ista dirano mora bez problema ici u 5.
koliko su laser i master kvalitetni auspusi? ja bi rekao da je tu samo zvuk u pitanju. lipnik i mf - od njih bi trebalo biti neke koristi.
42klip bez dorade i prerade ostalog nije najsretnije rjesenje. motor ima snage ali je uzasno trom,lijen.
40 000 ili dvije godine, vajk imaju dvije godine, hehe
a to se da da ko vozi međunarodno
Samo ga ti posloži pa da vidimo strojčinu. Znam kako to ukoso stoji karburator/frgazer/usis :blackeye :lol:, neznam kao ga vi zovete. Ja sam kao klinac izmontirao na APN6 agregat od Electronic 90. Usis naravno ukoso jer nema mjesta isto je trebalo malo preradit auspuh. Jao kako je to išlo :shock:, šasija se mrdala u zavojima al su to bili doživljaji .
a meni neki dan izmače kompletna mašina od 15ke sa kosim usisom , samo sam uspio skinuti karburator , nisam imao alata da skinem stublinu :madmana:
drugi put kada sam došao neko ga uzeo kompletnog
mada sam se svega naslagao gore,,,pa čak i foriborda i to mora pilit rebra da ga uspiješ zatvorit,,da ima hlađenje ko originalac...............:supz::supz::supz:
heh, u postupku sam rješavanja i plačanja papira i dozvola za izgradnju kuće...
pa od svake plače moram stavljat malo na stranu da bih skupio tih 500 eura za Akrapoviča...