• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motori

kojot

Član
Tu od
31 Pro 2011
Poruka
78
ja bi uvijek prije uzeo suzu nego kawu jer su po kvaliteti dosta ispred,a što se izgleda tiče tu svako ima svoj ukus

B

bosniahos

Guest
Zavisi što hočeš s tim motorima,inače GS je bolji u svakom pogledu mada nešto stariji.Gpz je dobar u dva klipa, ista kubikaža sa 4 i nije.Nadam se da pišeš o starim tj. početnim modelima.

Matek89

Aktivni član
Tu od
5 Tra 2013
Poruka
149
neznam po čemu je toliko bolji gs500? prosvjetli me...

ja sam imao gs500f i mogu ti reći da se puno ugodnije voziti na 2 kawasakijeva vodom hlađena cilindra......... razmisli i o er-5

a najrađe bi u toj klasi hondu cb500... ili još bolje cbf 500

B

bosniahos

Guest
Pun si sebe.
Ajde netko tko ide često preko Slunja neka mi uslika onu posmrtnu tablu ugrađenu u stinu.Tabla se nalazi u onoj drugoj s šikani s desne strane u planini,u pravcu prema Plitvicama.Stvarno je ono da ti se smrakne život.Ukratko neka obitelj izvana je dala napisat na našem jeziku a ako se nevaram i na Danskom oproštaj za svoje poginule bikere.Natom mistu je ful bilo mrtvih a isam, sam izletio.
Ova ruta koju spominjete je stvarno dobra,svako tko je jednom čeka na propuštanje i zeleno svitlo u Ka je jako znano očem mislim.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,891
Ova ruta koju spominjete je stvarno dobra,svako tko je jednom čeka na propuštanje i zeleno svitlo u Ka je jako znano očem mislim.

i to je stvar prošlosti.....
sada ti je od naplatnih do autobusnog zeleni val,pa ak ti se potrefi prođeš grad za minutu....:icon_mrgreen:

T

Todi

Guest
jel ovako
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=UcbeACK0R98&feature=youtu.be[/YT]

B

bosniahos

Guest
da tako je ako ti se potrefi hahahaha,tako je sa svim u životu.
Dali se mora uči i proči kroz Ka ako se ide prema Grdun.
Hoče li iči netko kod Moto Legije.

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,713
da tako je ako ti se potrefi hahahaha,tako je sa svim u životu.
Dali se mora uči i proči kroz Ka ako se ide prema Grdun.
Hoče li iči netko kod Moto Legije.

imaš 4-5 puteva za grdun, sve ovisi s koje strane dolaziš.

ja ću vjerojatno svratit na pivu :)

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,891
da baš,sigurno je Dobra bila topla....:icon_rolleyes:

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,713
ovaj vikend palo 500-600km a možda i više :)

@josix, mislim da smo se susreli u subotu oko 16h u mrzlom polju prema DR.

B

bosniahos

Guest
Dal ga prodaješ ili što.Nešto si kratak sa slikama.Ovako mi izgleda ka Yamaha fz 600 s.

Najnoviji postovi

Na vrh