• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motori

Markec

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
282
Pozdrav!

Evo me opet na jadranu, razmišljam o smislu života...

Peter, skoro da je bilo u jednom danu, ali leđa su rekla svoje..

Makar autom, ali...

Oprosti, Peter, na obećanju za vožnju, ali brat me usosio.. Danas je došao motorom na Pag, ali je putem pao. Malo se natukao, ali inače je sve u redu. Moj mali motorin je dobrano oštećen i izgreban i za mene ove godine i do daljnjeg nema vožnje. Popravak je neisplativ i najvjerojatnije ide u prodaju. Nek se on bavi time kako zna, ja sam rekao da mi je dosta tih fantazija i da mi smogne protuvrijednost motora koja je na tržištu kao da je neoštećen. Pod uvjetom da se čitav vrati doma, jer više nikome ne vjerujem..

Toliko od mene u temi motori do daljnjeg..

LP

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
@Markec bas mi je zao za motor bitno da je brat dobro neces valjda odustat od motora sad jednog choopera si uzmes i uzivas u voznji!!

Markec

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
282
@Markec bas mi je zao za motor bitno da je brat dobro neces valjda odustat od motora sad jednog choopera si uzmes i uzivas u voznji!!

Zvao sam vidovitog Milana u vezi s finansijama, pa me javno popljuvao i rekao da je bolje da odustanem i zaredim se za popa..:(emo)::(angel):

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Zvao sam vidovitog Milana u vezi s finansijama, pa me javno popljuvao i rekao da je bolje da odustanem i zaredim se za popa..:(emo)::(angel):

Nemoj samo za popa znam dva tvoja prezimenjaka koja nisu uspijela jedan je vjeroucitelj a drugi sofer muzikant i da bude pop nemoguce a jedno vrijeme i neki motor imo neznam di mu je sad!!
A i vidoviti ti voli malo izmuljat nemoj mu vjerovat sve!!

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Pozdrav!

Evo me opet na jadranu, razmišljam o smislu života...

Peter, skoro da je bilo u jednom danu, ali leđa su rekla svoje..

Makar autom, ali...

Oprosti, Peter, na obećanju za vožnju, ali brat me usosio.. Danas je došao motorom na Pag, ali je putem pao. Malo se natukao, ali inače je sve u redu. Moj mali motorin je dobrano oštećen i izgreban i za mene ove godine i do daljnjeg nema vožnje. Popravak je neisplativ i najvjerojatnije ide u prodaju. Nek se on bavi time kako zna, ja sam rekao da mi je dosta tih fantazija i da mi smogne protuvrijednost motora koja je na tržištu kao da je neoštećen. Pod uvjetom da se čitav vrati doma, jer više nikome ne vjerujem..

Toliko od mene u temi motori do daljnjeg..

LP

Ne brini ti za mene- sve ok, ali vidim da je tebi nešto pala volja. Inače brat je ok, to je najbitnije. Materialnu štetu čete riješiti nekako, a znam da ti je krivo jer si na kraju ti ostao bez motora a nisi ni kriv ni dužan pa te to sad ljuti. Zbog svega što se desilo nemoj sad gubiti volju do motora. Možda se ipak pokaže prilika za njega, bar se tako nadam. Nešto češ dobit za ovoga staroga, još da se nešto doda pa... Ako nebi tražijo baš neku ljutu pilu onda se nađe nešto pa da je povoljno i u dobrom stanju.
Pošto sad sam sebe smatraš ko da si bez motora to nemora biti razlog da se tu u temi motori ne družiš sa nama, motor u garaži ili ne, nema veze sa pisanjem. Iskustva neka imaš, voliš motore... to su dosta veliki razlogi za pisanje.

Ne gubi volju, traži rješenje pa se možda i nađe pa se može desiti da si opet na cesti sa dva kotača :icon_biggrin:.

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
glavno da je brat dobro, aj ne kukaj, opet bus ti kotrljal dva kotaca :icon_thumright:

Markec

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
282
E to si mogu priuštiti!:(clap):

Ne znam baš, za tri do pet tisuća km na godinu i to na silu navučenih mi se ne da opet u trošak.. A ono što bih stvarno želio za gušt je daleko od realnog stanja..
Malo ćemo u rasprodaju gluposti po dvorištu, pa procijeniti može li se opet za neko vrijeme nešto kupiti.. Prioriteta ima previše..

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Kako te razumem, nista od kupovanja za sad. Ako napravis 5k km, nije ni to tako malo. Ne razumem sta mislis sa tim na silu navuceni? A koje su to gluposti po dvoristu?

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
E to si mogu priuštiti!:(clap):

Ne znam baš, za tri do pet tisuća km na godinu i to na silu navučenih mi se ne da opet u trošak.. A ono što bih stvarno želio za gušt je daleko od realnog stanja..
Malo ćemo u rasprodaju gluposti po dvorištu, pa procijeniti može li se opet za neko vrijeme nešto kupiti.. Prioriteta ima previše..

Kod mene je jedan sad uzeo motor zsm 250ccm ima 5 brzina 2009. godište i kaže da ga je platio 1000€. Motor nije registriran. Jel puno to za takav motor?

Markec

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
282
Kako te razumem, nista od kupovanja za sad. Ako napravis 5k km, nije ni to tako malo. Ne razumem sta mislis sa tim na silu navuceni? A koje su to gluposti po dvoristu?

Trebalo bi mijenjati auto, pomalo, kupiti nešto manje i štedljivije po održavanju. Treba porješavati one stvari koje se godinama (generacijama) skupljaju bez pameti i logike, pa vidjeti ako se išta skupi da se pametno rasporedi..
Treba i Tomu urediti, ne..
A kilometraža je napravljena bezveze. Hoću reći, nisam previše gušta izvukao iz tih kilometara. Nešto jesam, ali ipak ne toliko da se ne mogu rastati od motora.. Jesam li se zasitio ili imam previše hobija?

Prvo, naravno, treba dobro promisliti pa vidjeti kud dalje..

Markec

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
282
Kod mene je jedan sad uzeo motor zsm 250ccm ima 5 brzina 2009. godište i kaže da ga je platio 1000€. Motor nije registriran. Jel puno to za takav motor?

Ne znam, stvarno. Ako njemu nije puno, onda je sve u redu. Neka je sa srećom..:(handshake):

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Trebalo bi mijenjati auto, pomalo, kupiti nešto manje i štedljivije po održavanju. Treba porješavati one stvari koje se godinama (generacijama) skupljaju bez pameti i logike, pa vidjeti ako se išta skupi da se pametno rasporedi..
Treba i Tomu urediti, ne..
A kilometraža je napravljena bezveze. Hoću reći, nisam previše gušta izvukao iz tih kilometara. Nešto jesam, ali ipak ne toliko da se ne mogu rastati od motora.. Jesam li se zasitio ili imam previše hobija?

Prvo, naravno, treba dobro promisliti pa vidjeti kud dalje..

Možda se jesi malo zasitijo, svi se povremeno. Znaš kako je, prvo je puno volje onda oduševljenje malo padne, malo se navikneš pa...

A dobro svako se sam odluči, svako sam zna što su mu prioritete. Tako češ i ti izvuči neku odluku, najbolju za tebe.

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Malta, Austija

1184823_10201191081251504_646059113_n.jpg

1209090_10201191186014123_1618015087_n.jpg

1002352_10201191111252254_88675488_n.jpg

1174609_10201191129532711_204705868_n.jpg

970908_10201191197254404_1054250733_n.jpg

Markec

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
282
Prekrasno!

Brane me, kao mega projekti u građevini, strašno privlače..

Zamisli kubikaže??:(y):

Najnoviji postovi

Na vrh