Istina, sad je ugodno za vožnju, temperature ono prave. Jedino ujutro ako idem iz ili na posao, tad bi voleo koji stepen više :redface:.
Aha, znači Mitas koristite. Tako me malo zanima, ja sam upravo nabavijo novu zadnju. Nije da je več gotova ali hoču imat na lageru jer sam prošle godine previše dugo čekao na novu pa oču biti siguran da kad mi zatreba tu je.
Ja koristim Metzeler Tourance EXP, super guma inače, barem za moje potrebe. Potroši se nekih 1mm na 1000km. Možda če se sad malo više jer ima još samo nekih 3mm. Ova 150/70-17 košta 120€ :icon_scratch:
[/QUOTE]
Znam, sigurno dobra guma, jedne sam Metzeler, zamjenio, ali rekao sam koliko para toliko :icon_kidra: Valjaju i ove samo zdrave, nepotrošene i ,,prele,, kako mi kažemo. Joj ti motori nas dobro koštaju, ali gušt je gušt, kratak je život. Bitno je da ostalim članovima obitelji nefali ništa odmah je dobro.:icon_e_wink:
[QUOTE="josix, post: 952726, member: 24388"]uf, a ove moje su oko 140€ komad
Michelin Pilot Road 3 180/55-17
[IMG]NEMOJMO CITIRAT SLIKE
kupio zadnju, na godinu cu morat prednju i zadnju :icon_hang:[/QUOTE]
Joj, ma, marka sve govori kao i na svemu. Već sam peteru rekao, da nas motori dosta koštaju, ali prvenstveno velika je ljubav prije svega za to,a kada se nešto voli i novac se osigura. Ja imam namjeru mjenjati motor, od sad pa nadalje, ako nađem nešto slično mlađe, ali otom-potom. LP