• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motori

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
A u istoj smo gabuli onda... i ja sam radi uređivanja stana "promijenio termin"....

btw, nemogu na forum, traži registraciju ...

ups, hehe, nisam znal da trebas bit registriran za gledat putovanja....
mozda ima na motori hr u putovanjima...

jaka je navala na tu rudu, a i ovi kaj su bili kazu da su guzve za pop*zdit...
ali da je lijepo, je...

B

bosniahos

Guest
Svaklo malo mi na fejsu dođe ponuda za đir,pa ovamo 1000 km pa onamo 2000km a many many sve manji iznosi na acount.Znam za ekipu i nekoliko pojedinaca koji gotovo da svaki vikend sad a i kasnije u dubokoj zimi nekud furnu.Ja više nemogu držat taj tempo pa pomalo odbijam na finjaka pozive.

tomotraktor

Aktivni član
Tu od
16 Pro 2012
Poruka
412
Pozz. Evo par slika s današnje ture na Boračko Jezero, Konjic BiH.

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Ne izostavni kolega, i po poslu i turama s motorom.

attachment.php
LP :icon_thumright:

Prilozi

• slike 001.jpg
    slike 001.jpg
    73.4 KB · Pregleda: 382
  • slike 002.jpg
    slike 002.jpg
    58.6 KB · Pregleda: 340
  • slike 005.jpg
    slike 005.jpg
    75.8 KB · Pregleda: 437
  • slike 007.jpg
    slike 007.jpg
    81.8 KB · Pregleda: 243

tomotraktor

Aktivni član
Tu od
16 Pro 2012
Poruka
412
huhuuuu, ovo jezero izgleda svjeze :cool:

Ma samo izgleda, mislim da je na visini od oko 390 metara, voda po mojoj procjeni je oko 20 i koji stupanj, što je podnošljivo. :icon_scratch: Ja se nisam kupao ali ima kupača.

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Hehe :(nod): još se ljudi kupaju, to su poslednji dani. Umalo pa če to važiti i za nas motoriste pa vidim da se ti dani iskoriste, jeli tomotraktor. Nego koje gume vi koristite na vašim motorima?

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
kako bilo, ne bi se ja vise kupal, hehe

Peter, jel padalo kod vas u SLO danas?
ja i zena mislili napravit krug kroz SLO,
ali odvratila nas prognoza od te ideje :(

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Kod nas je padalo danas, nije da je padalo cjeli dan nego onako, par puta u danu. Vjerujem da ste se pametno odlučili.
U slijedečim danima bolja je prognoza.

tomotraktor

Aktivni član
Tu od
16 Pro 2012
Poruka
412
Hehe :(nod): još se ljudi kupaju, to su poslednji dani. Umalo pa če to važiti i za nas motoriste pa vidim da se ti dani iskoriste, jeli tomotraktor. Nego koje gume vi koristite na vašim motorima?

Ja i ovaj kolega ne popuštamo svaki slobodan dan nađemo neku turu, može se još vozati, sada je ugodno. Nevalja ni kada je vruće. Ovo je extra samo neka ne pada.:icon_fU: A Što se tiče guma kod mene su MITAS mislim da proizvodi Srbija, nisu nešto kvalitetom, ali nisu ni za odbaciti, neka srednja klasa. Koliko para toliko muzike :icon_kidra:, 17-130, košta oko 60-70 eura, i to ti je to. LP :icon_thumright:

Posljednje uređivanje:

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Istina, sad je ugodno za vožnju, temperature ono prave. Jedino ujutro ako idem iz ili na posao, tad bi voleo koji stepen više :redface:.

Aha, znači Mitas koristite. Tako me malo zanima, ja sam upravo nabavijo novu zadnju. Nije da je več gotova ali hoču imat na lageru jer sam prošle godine previše dugo čekao na novu pa oču biti siguran da kad mi zatreba tu je.
Ja koristim Metzeler Tourance EXP, super guma inače, barem za moje potrebe. Potroši se nekih 1mm na 1000km. Možda če se sad malo više jer ima još samo nekih 3mm. Ova 150/70-17 košta 120€ :icon_scratch:

METZELER_Tourance_EXP.jpg

Posljednje uređivanje:

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
uf, a ove moje su oko 140€ komad
Michelin Pilot Road 3 180/55-17

PILOT_ROAD_3.jpg

kupio zadnju, na godinu cu morat prednju i zadnju :icon_hang:

tomotraktor

Aktivni član
Tu od
16 Pro 2012
Poruka
412
Istina, sad je ugodno za vožnju, temperature ono prave. Jedino ujutro ako idem iz ili na posao, tad bi voleo koji stepen više :redface:.

Aha, znači Mitas koristite. Tako me malo zanima, ja sam upravo nabavijo novu zadnju. Nije da je več gotova ali hoču imat na lageru jer sam prošle godine previše dugo čekao na novu pa oču biti siguran da kad mi zatreba tu je.
Ja koristim Metzeler Tourance EXP, super guma inače, barem za moje potrebe. Potroši se nekih 1mm na 1000km. Možda če se sad malo više jer ima još samo nekih 3mm. Ova 150/70-17 košta 120€ :icon_scratch:

[/QUOTE]
Znam, sigurno dobra guma, jedne sam Metzeler, zamjenio, ali rekao sam koliko para toliko :icon_kidra: Valjaju i ove samo zdrave, nepotrošene i ,,prele,, kako mi kažemo. Joj ti motori nas dobro koštaju, ali gušt je gušt, kratak je život. Bitno je da ostalim članovima obitelji nefali ništa odmah je dobro.:icon_e_wink:

[QUOTE="josix, post: 952726, member: 24388"]uf, a ove moje su oko 140€ komad
Michelin Pilot Road 3 180/55-17

[IMG]NEMOJMO CITIRAT SLIKE

kupio zadnju, na godinu cu morat prednju i zadnju :icon_hang:[/QUOTE]

Joj, ma, marka sve govori kao i na svemu. Već sam peteru rekao, da nas motori dosta koštaju, ali prvenstveno velika je ljubav prije svega za to,a kada se nešto voli i novac se osigura. Ja imam namjeru mjenjati motor, od sad pa nadalje, ako nađem nešto slično mlađe, ali otom-potom. LP

Posljednje uređivanje od moderatora:

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,713
Znam, sigurno dobra guma, jedne sam Metzeler, zamjenio, ali rekao sam koliko para toliko :icon_kidra: Valjaju i ove samo zdrave, nepotrošene i ,,prele,, kako mi kažemo. Joj ti motori nas dobro koštaju, ali gušt je gušt, kratak je život. Bitno je da ostalim članovima obitelji nefali ništa odmah je dobro.:icon_e_wink:

Joj, ma, marka sve govori kao i na svemu. Već sam peteru rekao, da nas motori dosta koštaju, ali prvenstveno velika je ljubav prije svega za to,a kada se nešto voli i novac se osigura. Ja imam namjeru mjenjati motor, od sad pa nadalje, ako nađem nešto slično mlađe, ali otom-potom. LP

Bajkeri, u nedjelju krug do gudovca motorom ak bude suho? Kaj mislite o tome?

tomotraktor

Aktivni član
Tu od
16 Pro 2012
Poruka
412
Bajkeri, u nedjelju krug do gudovca motorom ak bude suho? Kaj mislite o tome?

Vama sretno, po RH, Vi se možete koiji ste bliže organizirati, za sada je meni to daleko:mur:. Planiramo ovamo bližu rutu na Ramsko jezero, proslavlja se dan Župe, tako da bi putovali s ženama, ali ta kiša iz SLO evo došla kod nas, trenutno "SIPI" ona dosadna pa ćemo vidjeti budeli išta od toga. Pozz.

B

bosniahos

Guest
Tomotraktor dal ideš prema Blatnom jezeru ponekad,zanima me dal bih mogal stavit malo nekih slika iztog kraja.Ima tamo misto Korita pa ako imaš neke fotke stavi,a i drugi ako imaju nešto.Hvala.
Nego što ima u Gudovac.

tomotraktor

Aktivni član
Tu od
16 Pro 2012
Poruka
412
Tomotraktor dal ideš prema Blatnom jezeru ponekad,zanima me dal bih mogal stavit malo nekih slika iztog kraja.Ima tamo misto Korita pa ako imaš neke fotke stavi,a i drugi ako imaju nešto.Hvala.
Nego što ima u Gudovac.

Ako misliš na Blatno jezero što se nalazi u Mađarskoj, tamo nisam nikada bio. A što se tiče mjesta Korita, daj mi neke podatke gdje se nalazi ima kod mene više lokaliteta što se tako nazivaju. Pozz.

B

bosniahos

Guest
ne,ne kad ideš linijom Split Sinj pa prelaz u BiH Nemam sad točne kote.Malo ču potražit pa napišem.

Najnoviji postovi

Na vrh