firemanpeter
Dobro znana faca
- Tu od
- 12 Svi 2008
- Poruka
- 1,886
Pozdrav!
Evo me opet na jadranu, razmišljam o smislu života...
Peter, skoro da je bilo u jednom danu, ali leđa su rekla svoje..
Makar autom, ali...
Oprosti, Peter, na obećanju za vožnju, ali brat me usosio.. Danas je došao motorom na Pag, ali je putem pao. Malo se natukao, ali inače je sve u redu. Moj mali motorin je dobrano oštećen i izgreban i za mene ove godine i do daljnjeg nema vožnje. Popravak je neisplativ i najvjerojatnije ide u prodaju. Nek se on bavi time kako zna, ja sam rekao da mi je dosta tih fantazija i da mi smogne protuvrijednost motora koja je na tržištu kao da je neoštećen. Pod uvjetom da se čitav vrati doma, jer više nikome ne vjerujem..
Toliko od mene u temi motori do daljnjeg..
LP
Ne brini ti za mene- sve ok, ali vidim da je tebi nešto pala volja. Inače brat je ok, to je najbitnije. Materialnu štetu čete riješiti nekako, a znam da ti je krivo jer si na kraju ti ostao bez motora a nisi ni kriv ni dužan pa te to sad ljuti. Zbog svega što se desilo nemoj sad gubiti volju do motora. Možda se ipak pokaže prilika za njega, bar se tako nadam. Nešto češ dobit za ovoga staroga, još da se nešto doda pa... Ako nebi tražijo baš neku ljutu pilu onda se nađe nešto pa da je povoljno i u dobrom stanju.
Pošto sad sam sebe smatraš ko da si bez motora to nemora biti razlog da se tu u temi motori ne družiš sa nama, motor u garaži ili ne, nema veze sa pisanjem. Iskustva neka imaš, voliš motore... to su dosta veliki razlogi za pisanje.
Ne gubi volju, traži rješenje pa se možda i nađe pa se može desiti da si opet na cesti sa dva kotača :icon_biggrin:.