Dal ga prodaješ ili što.Nešto si kratak sa slikama.Ovako mi izgleda ka Yamaha fz 600 s.
Ne prodajem, samo sam stavio sliku. Bacit ću još koju sliku ovih dana
Dal ga prodaješ ili što.Nešto si kratak sa slikama.Ovako mi izgleda ka Yamaha fz 600 s.
Da malo poživim temu, tu je par slika od ture sa motorom.
Pozz. firemanpeter, vidim i ti pravo uživaš. Super. I ja sam napravio dosta km. s rajom. Ovo ljeto sam čini mi se pravo iskoristio za vozanje, nisam imao nekog velikog posla, tako da sam dosta uživao, a i nadalje zašto ne iskoristiti ovo vrijeme. Još jednom LP.
Pozz. firemanpeter, vidim i ti pravo uživaš. Super. I ja sam napravio dosta km. s rajom. Ovo ljeto sam čini mi se pravo iskoristio za vozanje, nisam imao nekog velikog posla, tako da sam dosta uživao, a i nadalje zašto ne iskoristiti ovo vrijeme. Još jednom LP.
Fireman prekrasan ti je GS!!!
ovaj vikend je palo negdje oko 1000km, od čega u ponedjeljak cca 600-650. Karlovac- Knin-Drniš-Knin-Drniš-Čavoglave-Zadar-Karlovac
Već se 2 dana oporavljam, još uvijek ne mogu normalno sjedit....
slika imam jako malo, uploadam ak stignem...
Pozdrav tomotraktor! Treba sad iskoristit ovo vrijeme. Inače ja sam se bacijo u radove odmah na prolječe i do ljeta radijo ko pas na kuči, oko kuče... plus posao.
Sad se mora malo uživat a i tebi (čitaj svima) priuštim. Nismo valjda kupili makine za gledanje, hehe.
Peter, zaista uživaš, daleko mi je to pravo, ali bi volio s motorom preći te predjele, možda nekad u budućnosti nikad se nezna. Evo nešto slika s moih putovanja trebam ih detaljnije razabrati ima sigurno ljepših. Ali u principu to je to.
http://www.poljoprivredni-forum.com/attachment.php?
attachmentid=5884&stc=1&d=1375902240
LP za sve ljubitelje motora.:icon_wink:
ovaj vikend palo 500-600km a možda i više
@josix, mislim da smo se susreli u subotu oko 16h u mrzlom polju prema DR.
e čovik, krenula izgradnja kuce nedavno,
pa sam u totalnoj banani sa vremenom...
vrijeme odgovara, obicno izmedju 15 i 16h picim s posla...
jedino moj Tuono, paaaa mislim da u cijeloj drzavi ima bocne nosace za kofere,
pa prema tome mozes prepoznat...
i tank torbu vjecito jarim
Primljeno na znanje
Neg di gradiš da dođem bacit svoje stručno oko
oko Roganca
mislim da imam tvoj broj, pa ti se javim koji dan kad ovo nevrijeme prodje, da đir nabacimo...
moze?
Peter, zaista uživaš, daleko mi je to pravo, ali bi volio s motorom preći te predjele, možda nekad u budućnosti nikad se nezna. Evo nešto slika s moih putovanja trebam ih detaljnije razabrati ima sigurno ljepših. Ali u principu to je to.
LP za sve ljubitelje motora.:icon_wink:
Pozdrav svima!
Peter, još malo pa godišnji odmor, pa bi bilo interesantno da nešto iskombiniramo na shemu jadrana..
LP
oko Roganca
mislim da imam tvoj broj, pa ti se javim koji dan kad ovo nevrijeme prodje, da đir nabacimo...
moze?
motor je još doma hehe
kad ćemo na đir?