Točno tako, GS-a po cestama ima stvano puno. Bilo bi interesantno naći otpisanog policijskog BMW-a, a da je očuvan.. Nisam siguran postoji li takvo tržište vani u Njemačkoj?
Nisam još video nešto tako ali i oni jih nekad prodaju pa...
Peter, dođi na iduće okupljanje forumaša u Veliku Goricu. Smještaj nije problem, zabava zajamčena..:cool2:
Hvala ljepo na pozivu! :icon_pray: Vjerujem u sve gore napisano, možda bi se moglo, a ne mogu baš reči da bi ili nebi jer ipak je nešto putovanja. A kad bi to bilo, ako se več zna- može odgovor i na PP. Kako god je, velika mi je čast da sam bio pozvan.
Imaš jedan zajeb

i taj GS ima zamjenu - 1200 GS....
Svakako, istina da ima, 1200 je jedan rang višlje od moga. Ali treba znat do kud se može iči dugoko u đep i dal uopšte ima tolko u njemu. Taj mi je ipak puno preskup. OK, može se dobiti nešto polovno pa je opet lakše ali pored finansija nije samo to nego 1200 je velika makina, zato je u nekim uslovima nespretan. Možda ga čak nebi bio u stanju da ga vozim u uvjetima gde ja želim jer ja nisam neki visoki čovek. Ne brine mene letiti po cestama, tad ide sam od sebe ali... sigurno razumeš šta hoču reči.
Još da kažem kako sam ja donijo odluku koji motor zapravo želim. Gledao sam da bude što jači ali sa niskom kilažom, barem 2 cilindra, da se bude moglo voziti po što više različitim uvjetima (lakši teren, cesta, makedam...), da bude na nekoj dobroj razini kvalitete, da mi se donekle dopada njegov izgled, za novce koji su bili na raspolaganju, što mlađi...
Tako mi zapeo ovaj sadašnji. 205 kila spreman za vožnju, 800 kubika, enduro, izgled mi je bio dobar jer volim endure koje manje sliče na cestovni motor i više na terenski motor...
Zbog svega napisanog ipak ču (možda i morati) ostati na ovome što ga imam. Zapravo zasad nemam nit želje da se mjenja za bilo što drugo. Samo nek mi ovaj radi kak treba i sretno vozi pa eto, ja zadovoljan.
ima kolega pegasa 650 sa akrapima. muzika za usi, ali nekad je cak i preglasan. bez obzira, mislim da nema do zvuka jednog cilindra. lijepo je cuti i sportaka kako vristi, ali nije to to..
:icon_wink:
I meni se dopada taj zuk jednocilindraša. Moj nema neki zvuk da bi ga mogal pohvaliti.